user T Llabrés | Hace más de 6 años

Me sembla vergonyós que el "jefe de planta" (????) cobri 74.000 euros/any. Aquestes despeses fixes s'han de reduïr, i molt, perquè en cas contrari es repercuteioxen sobre ses tarifes que hem de pagar es consumidors. Joana Gomila comença a moure't i reclamar davant es Govern balear.

user Vaya vaya | Hace más de 6 años

No hay margen para bajar costes, ni salarios

user Pacopons | Hace más de 6 años

Primer invertir per eliminar es cost energètic, amb renovables, després distribució a tota Menorca, pas a pas tot vindrà, no comencem per sa taulada!!

user VERGUENZA | Hace más de 6 años

pues eso, vergonzoso

user F Riudavets | Hace más de 6 años

Lo que es una vergüenza son los gastos y costes fijos que el Govern balear (via Abaqua) pretende cobrar al Ayuntamiento de Ciutadella con sueldos astronómicos como los 74.000 euros para el jefe de planta y los 56.000 euros para un oficial electromecánico. Leer el Pont i Cova de hoy. Joana Gomila calla y otorga en lugar de defender los intereses de Ciutadella. Mai MES.

user dani | Hace más de 6 años

No hay margen y es innegociable diu aquest señor tan conciliador manat pel govern balear, a Mallorca en canvi es clar que si que hay margen, el govern balear fa anys que ens vol prendre el pèl amb el preu de l'aigua desalada i la gran pregunta és si els de l'equip de govern de s'ajuntament els deixaran sortirse amb sa seva i perjudicarnos a tots o defensaran els drets del nostro poble com és la seva obligació.

user Pedro | Hace más de 6 años

Hay que ver como se ha puesto el gerente de la Agencia Balear del Agua por el hecho de que se sepa que venden el agua desalada a varios municipios de Mallorca hasta un 43,5 por ciento más barata de lo que le piden al Ayuntamiento de Ciutadella.El Govern Balear nos quiere perjudicar y agraviar y esto no se puede consentir, los menorquines tambien pagamos nuestros impuestos y tenemos menos servicios públicos y de peor calidad que en Mallorca y para colmo de discriminaciones nos quieren cobrar mucho más por otro servicio público como es el suministro de agua desalada que en la isla vecina. A ver si se enteran los del Govern que los menorquines no somos ciudadanos de segunda.

user JPA | Hace más de 6 años

Si els del Govern Balear ens volen fer un greuge respecte els preus de Mallorca, damunt de la doble insularitat que sofrim, que se la beguin ells a s'aigua dessalada, que es ciutadellencs no tenim perquè pagar el "regal" enverinat que ens va fer Matas.

user cesc | Hace más de 6 años

el que va passar Roge, es que com va dir algú, el negoci de les dessaladores no estava en dessalar aigua sinó en construir-les. Després van arribar els enormes sobrecostos de construcció i la majoria no han dessalat res o han començat a dessalar fa molt poc temps, deien que era un regal del ministeri de medi ambient de Matas i la UE, però el ministeri no ha pagat res i el preu de l'aigua desalada és molt car i les dessaladores emeten molts més gasos contaminants i d'efecte hivernacle que l'extracció de pous i damunt ens volen cobrar l'aigua dessalada molt més cara que a Mallorca... tot aixó és un atemptat contra el sentit comú.

user Maria | Hace más de 6 años

Les van construir perque en Matas i els que l'envoltaven presentaven les dessaladores com si fos un regalet que ens sortiria gratis... i ens van enganyar i ara ho volen tornar a fer amb el preu de l'aigua.