user bisbe | Hace más de 6 años

Jo pens, menys mal que és gratis, que pagant per hores a gent que esta a sa llista del SOIB o un altra solució que venguin els de la UME (Unitat Militar d'Emergències) per alguna cosa hi són. Moltes gràcies a tot@s.

user bisbe | Hace más de 6 años

Jo pens, menys mal que és gratis, que pagant per hores a gent que esta a sa llista del SOIB o un altra solució que venguin els de la UME (Unitat Militar d'Emergències) per alguna cosa hi són. Moltes gràcies a tot@s.

user José | Hace más de 6 años

Cualquier acto que no se garantice la seguridad, debería suspenderse.... Después de cualquier desgracia...¿Quien es el responsable? ¿Se imagina alguien subiendo a una atracción de feria o un transporte público...y que en la entrada ponga... Se garantiza su seguridad entre un 60 y un 80 %? De risa la organización... Última responsable.

user Xec Es Cabo | Hace más de 6 años

Cansinossssssss

user Ciutadellenk | Hace más de 6 años

Com que no aturarem que vengui gent perque ajuntament no possa ha la hora dels jocs del pla una macrofesta amb djs al polígono de ciutadella aixi ens en llevariem uns cuants de damunt....

user Claro que si guapi | Hace más de 6 años

Met, pero beus gin xoriguer de mô, eh cumpany! Vaja unes asades, jo crec que mes gent no les fa millors, i per lo vist, en sou uns cuants que esteis amargats. Fasil, no necesitam vendre res ni nar por ahi fardabt, simplement les gaudim com algo nostro de aquí. Venga bon Sant Joan, i que xalus molt veguent castellers catalans as born, botellon mallorquí as pla, i antidisturbios pes carrerons des poble.

user Met | Hace más de 6 años

Vists alguns comentaris que veig per aquí, tenc cada vegada més clar que la solució és demanar consell a alguns dels nostres veins de més enllà de sa costa nova que comenten per aquí. Bastaria que ens diguessin com ho fan perque les seves festes no hi vulgui anar ni una petita part de la gent que si vol venir a Ciutadella, deu ser que beuen "pomades" en lloc de gin amb llimonada? o pot ser que no siguin tan espectaculars?, qui sap?, però esteim oberts als vostres suggeriments. Gràcies.

user jaime | Hace más de 6 años

Y si de verdad preocupa la seguridad ¿Creeis que es bueno indicar a los terroristas cúal es vuestro punto débil?

user cavallnegre | Hace más de 6 años

Xuroi no generalitzis a hora de dir que es culpa des ciutadellencs perque jo i moltissima gent que conec no feim cap tipu de negoci ni propaganda amb Sant Joan, pero es cert que si que n'hi ha que ho fan i no en rallem de ses navieras i agencies de viatges que son es que han acabat de trabocar es got, regalant casi es passatges incondicionalment i d'aço si que n'esteim farts.

user Xuroi | Hace más de 6 años

Ja hi ha molts de nirvis ehhh per Ponent.En part ma sap greu per es de ciutadella, que han perdut sa seva festa. Tambe es ver, que es ben culpa seva. Tants d'anys de patrocinar San Juan, per tot ( postals, noticies, revistes, estrella Damm, TV, etc) ara tenen lo que han estat sembrant. Tambe es ver que ara s'ha perdut es cambux Y NO POC. Massa seguretat, massa vigilancia, massa al.lots amollats y borratxos y massa FORASTERS. Y tot aso amb es darrers 3 o 4 anys,... Y culpa de sa que sa van edur a es pla? Ho es serio aso.Qui no vol pols, que no vagi dalt s'era