user Per fardar de mes | Hace más de 6 años

Gracias a tots es ciutadellencs per distreura a tot foraster. Tot Cristo a Sant Joan i sa resta de menorquins a disfrutar des seu poble sensa fer renou. Amb lo guapes que eren abans ses festes i ho convertit en una disputa continua. I vos ho heu cercat tot solets amb tanta propaganda. No en voleu cap que no sigui daqui? Ja no hi sou a temps.

user Tendretes i sanes | Hace más de 6 años

Som de s’opinió que s’imatge que es dóna davant es visitant és pèssima. Anar a sa Plaça més emplemàtica de Ciutadella i trobar-te aquest conjunt de mobiliari destertalat, no és propi d’aquest temps. Ja tenim es poble com el tenin, no li posem més merda! Podem xerrar de "tradicions" i demés, però sa solució més que factible i molt fàcil, és muntar unes grades damunt es passeig. Ah! I els arbres no fan cap nosa, ja que són a s'acera i no damunt es passeig. És simplement posar trams de grades de 3 escalons, semblant a lo que posen a sa fira del cavalls de Mercadal. Fins i tot es podria cercar un patrocinador per financiar-ho (si és que té cost algún, però crec que no i que es Consell Insular en té). Segur que més d’una marca de cervesses els hi interessaria posar publicitat. I sa gestió d’aquestes grades és molt senzilla: anar a cercar un tiket gratüit a s’Ajuntament amb preferències per gent d’edat, discapacitats i desprès sa resta de gent. Començam a fer ses coses bé i amb sentit?

user Xiprinant | Hace más de 6 años

A sa Muradeta també he vist plantar cadires des de que tenc memoria, però el dia que van arribar els que posen focus per il·luminar es Pla i els de IB3 per filmar, aquell dia es va acabar la gran tradició. La policia no va dubtar en desallotjar les cadires i van posar barreres perque ningú s’atraqués als focus. Des de fa 15 anys és l’altre extrem: les dues placetes que eren els millors llocs per veure els jocs des Pla queden sistemàticament okupades pels de IB3 (retransmissió) i Mitroppa (il·luminació), tancades amb barreres i un segurata. Alguns enxufats i amiguets sí que aconsegueixen entrar dins aquest «corralito». I això com ho qualificam?

user cavallnegre | Hace más de 6 años

avam en ets ignorants que comenten desde s'altre punta de s illa i fa anys que els hi pica es cul d'enveja dirlis que lo de ses cadires jo ho he vist tota sa vida, es una tradicio com cualsevol altre nomes falta que ara els hi foteguem ses cadires tambe a ses pobres senyores majors que ja els hu deixen disfrutar poc de ses festes.

user nopotser | Hace más de 6 años

Me fan gracia els que diuen "enveja". Enveja de que? Tothom pot anar a posar cadires. De fet hi podria anar fa una setmana, fa un mes... no pot fer enveja una cosa que esta a l'abast de tothom. No posar cadires no es enveja. Es civisme. Creurer-se amb el dret d'enguarrar el poble 20 dies per poder veure les festes des de un lloc privilegiat es diu egoisme (o egocentrisme)

user Para Envidiosos | Hace más de 6 años

Envidiosos, no ho faig perque es una guarrada que dona una image deplorable del poble durant 20 dies. Si 30000 persones fesim açò la plaça del born seria molt pitjor que l'abocador des Milà. Si ho fesin el mateix dia me seguiria semblant egoista, pero al menys no danyarien la imatge del poble durant casi 3 setmanes. Vergonyos.

user margarette | Hace más de 6 años

uuuuuf!!!! quanta enveja i desconeixameeeeeent ........

user Amc | Hace más de 6 años

I que an de treura un permis a s'Ayuntament? I que pagan de ocupacio de la via publica.Pues es permisus tarden mesos,i per cual sevol cosa al carrer cobran ocupacio de la via publica.

user sentina | Hace más de 6 años

l'any que ve vindran els catalans i els mallorquins i vos fotran es puestos jajajaja no poden ser mes antics la gent aquestas cosas ja no les fa , mira que en son de egoistes perer que de aqui a no res no les pogueu ni possar de lo ple de catalans madrileños mallorquins que vos pendran hasta ses festas . disfrutam mes les altres de elatres pobles les vostras per es forasteros

user Esglada | Hace más de 6 años

Estic esglada amb els comentaris... Alguns d'ells carregats d'odi... Crec que hauriem de treure a debat altres temes prioritaris abans d'engrescar-nos darrera un pseudònim a atacar a un grup de senyores que gaudeixen de sa festa tal i com han fet durant anys. Bon Sant Joan a tothom!!