user Menork | Hace más de 6 años

I vas aguantar 40 anyd d'aperheit? Son be ganes. A vegades tambe ses relacions son coses de 2... sense voler dir que es menorquins siguem lo mes obert del mon. Ja es sap que viure a una illa ailla (per lo bo i lo dolent). Millorable? Si, pero poder sortir de casa i dexar la porta oberta o que es nets juguin i vagin sols per tot... i algunes coses mes per jo es qualitat de vida. Lo que tu dius son inconvenients que sense dubte s'han de millorar pero no tan catastrofic com tu ho vols fer veure. En qualsevol cas, no es missio meva convencer-te de res. Cadascu pot tenir sa seva opinio i pot ser respetada. Personalment no accepto gaira be que no es respecti sa meva terra i es que hi vivim.

user josep | Hace más de 6 años

menork, et dire vaig estar 40 anys per feina i no soc de l´illa, de acullida res de res, ia que la gent de fora sempra, li han fet aperheit, nomes i dit la realitat, cosa que la gent de l´illa no vol acepta, trobes que es un parais amb els preus que ian, amb els problemas de transport existents, amb una sanitat que al minim problema als envian a fora, amb unas platges tancadas per que estan en territoris de nobles de tres al cuarto, no en faixis riure.

user Menork | Hace más de 6 años

Exactament has dit que som de: mentalitat bastan justeta per cert no se de avont surts esper que si tens gent que te aprecia to expliqui. Si aço no es jutjar m'ho expliques. Josep, per jo Menorca si es un paradis. Molt millorable, si, pero amb molt bona qualitat de vida. Es problema no es que piquin ses veritats es que no has fet mes que critica i menysprear una illa que te va acollir 40 anys (tant malament no hi devies estar). Per cert no son ses meves festes ses proximes... bon intent.

user Toni Juan | Hace más de 6 años

Turisme de "calité"...

user josep | Hace más de 6 años

a no tornare, tens tota la rao del mont, lo que pasa es que cuan se diuen las veritats, ia molta gent que es pica, i a menork, li dic, amb els 40 anys que vaig viure a l´illa, vaig trobar molta gent que pensa com tu, i la proba es que es l´illa que ocupa l´ultima posicio amb tot, als disbarats que vaig arribar a sentir eran antologics, semblava que viviam amb un parais, molt lluny de la realitat.

user No tornare | Hace más de 6 años

Menork,disculpa si no he escrit be , no te he jutjat com a persona no mes faltaría, no te conec , he jutjat sa teva opinio que vas escriura aquí , jo per edad vaig anar s, escola encara era en castella, per desgracia per cert, jo son de lo company , per sa teva manera,pug imaginar de on ets tu,per cert un poble magnific. Venga campeón, segueix contra tot I bones festes una abraçada

user manolo de cormari | Hace más de 6 años

el problema es que alli van los politicuchos que se esconden para desconectar ahora que se les llenan las calas donde ellos se suelen esconder que antes ni los de aqui queriamos ir para NO verles NI la cara de sinverguenzas ahora resulta que los de fuera los estan hechando ya no estan solitos en su calita ja ja ja espero que las carabanas recorran muchisimas calas y las disfruten que para eso vienen aca

user Jokuse | Hace más de 6 años

Es problema és que mos donen es dit i agafem sa mà... mireu Sant Joan, ses millores festes... idò ara mos sobra gent. A Cala Viola, no mos diuen res... venga idò cotxes! ara SEPRONA denuncia i mos queixem... de vegades tenim el que ens mereixem, per desgràcia de tots.

user D'acord | Hace más de 6 años

Es problema son els inutils que governan ,res mes. Han fet sa punyeta a moltes inversors serius.

user Menork | Hace más de 6 años

Per cert no tornare... per ser menorqui, bastantes coses li has fotut a sa nostre llengua. No pretenc que escriguis perfecte (de fet jo segur que no ho faig)... ara un minim. O es que en realitat no ho ets... cuidet molt tambe tu i estudia un poc.