user Sant Pere | Hace más de 6 años

Ja nomes falten 4 dies perque acabin ses festes de sant Joan. Que cansins que son tots

user juan carlos | Hace más de 6 años

Si las mujeres de Ciutadella lo aceptan,pues me remito al dicho "Sarna con gusto no pica". En el País Vasco las mujeres no pararon hasta conseguir que las dejaran participar en las Tamborradas y entrar en los clubes donde antes iban solo hombres. Y me imagino que esto era tradición.

user Cavaller de maó | Hace más de 6 años

Crec que hauriem de respectar ses tradicions de totes ses festes de Menorca. Totes son diferents, especials i únicas.sa guerra ciutadella-maó, home-dona etc ..ja cansa.Visca ses festes i enhorabona a sa dona des caixer casat.

user cada 1 a manar a ca seua... | Hace más de 6 años

Aquest debat només hi és als altres pobles, que es creuen amb es dret de dir com s'han de fer ses coses. Cadascú que es preocupi de lo seu, que ses dones de Ciutadella no tenen cap problema i tenen més paper dins sa festa de lo que vos pensau. Tothom vol arreglar lo de ca els altres....

user estel | Hace más de 6 años

No els hi fagueu cas, cada mes de juny els hi pica es cul amb lo mateix en aquets, i lo millor es que tots jameguen i no hi hauran posat un peu mai a Ciutadella per Sant Joan d'aqui sa cantidad de pedrades i disbarats que es dediquen a posar per aqui. Sant Joan es molt més que una festa, ho vivim tot l'any. Ses dones tambe son protagonistes més faltaria i tots vivim sa festa amb sa mateixa emocio pero com han dit mes avall logicament no hi podem surtir a cualcar tots perque es un privilegi que pertany a un sector limitat. Lo de dir que ses dones no hi pinten res es una ofensa en si cap a un poble. Bon Sant Joan a tots es que ho saben disfrutar i apreciar.

user Ciutadellenca i cavallera | Hace más de 6 años

Olee per totes aquelles persones que no saben que diuen, molta enveja veig per aqui enmig... com a cavallera i al•lota que som consider que no som maltractades, jo mateixa estic d'acord amb que ses dones no podem sortir.. i no per això hi ha un maltracte cap a noltros simplament és una tradició. Ningu vus obliga a que vingueu per ses nostres festes, no es avorrit és un sentiment que tots es ciutadellencs duim dins. Bones Festes Ciutadella.

user Ciutadellenca | Hace más de 6 años

Creume que mes d'una xerrau de enveja com sempre passa a ciutadella enveja..enveja...guapa lourdes passa de sa gent envejosa i malcriada

user Dona de Ciutadella | Hace más de 6 años

Caixera de poble,no tens ni idea de lo que xerres,dius uns disbarats que fan por,quina ignorancia per part teva,estic espentada de ses animalades que escrius.Ni ens insulten,ni ens maltracten,crec que es tema des maltracta es una cosa molt delicada com per xerrar tant a la lleugera,quina ignorancia per part teva.

user Assumpta Calafat | Hace más de 6 años

A "sa caixera de poble", només dir-li que a les festes de Sant Joan tampoc poden qualcar tots els homes, només els pagesos que treballen al camp. Com a dona ciutadellenca, no t´accept de cap manera que em donis auest trist paper, ses dones tenim molt més protagonisme del que tu veus. A na "mercè", algú t´obliga a veure ses festes? Bon Sant Joan!

user manumenorca | Hace más de 6 años

... en la iglesia católica lo mismo = las féminas no pintan para nada, salvo para servir a los mandos de la confesión religiosa, no acceden a los puestos de responsabilidad, no deciden nada ni son visibles... y como la festa de Ciutadella está supuestamente tan imbricada con el capellán, llamado aquí capellana, única concesión etimológica al género femenino, antes de reclamar que las mujeres puedan actuar de caixeres, habría quizás que exigir a la iglesia que se ponga al día... misión harto difícil, ya les conocemos...