user Cos Obert | Hace más de 6 años

Rectifico, avui ja son quatre bars/restaurants que ocupen tota la vía públique. A Quin preu?

user Caos a la avinguda | Hace más de 6 años

Totalment en contra Sr Lora fins on hem arribat si tanca el cos mata el poble. I a part fa que tot el tràfic passi per l'Avinguda prou problemes no tenim, que per sortir del garatge de casa hem d'esperar hores i sense visibilitat, perquè les dues pilonetes el veí se les passa amb la camioneta. I el meu pare han estat a punt de matar. Crec que no era el que vostè i jo havíem parlat. Espero que ho solucionen lo antes possible, ja que el cos ha matat. Que no matin alguna persona, perquè els danys li sortiran més cars que ses pilones. i ha posat. Posí un lloc per bicis o una de ses boniques jardineres que te el Cos llavors tot quedarà aclarit i ben bonic. En representeció de bastants de veins de l'avinguda peatons ciclistes etc.

user Cos Obert | Hace más de 6 años

"Per tot igual" Com pots comparar Maó o Sant Sebastià amb el Cos de Sant Lluís. Tancar-ho al tràfic rodat mata el poble. L'única cosa que volen alguns residents del Cos és el seu interès particular, però el tir els sortirà per la culata perquè començaran a obrir restaurants, cafeteries, a posar terrasses i es queixaran del soroll. En poc temps han augmentat les terrasses de dos bars i ja ocupen tota la Via Pública. No era per als vianants? Seria millor que llevessin els aparcaments de les vies perpendiculars i ampliessin les voreres que són diminutes i deixessin el cos obert al tràfic i amb aparcaments.Personalment, jo mateix he deixat de comprar a Sant Lluís perquè no em dóna la gana destrossar-me l'esquena portant la compra fins a casa.Els comerciants haurien de plantejar-se fer una protesta ferma (tancar dos dies) o nomenar a l'alcaldessa "persona no grata" en els seus establiments. Menys queixar-se i més actuar

user Per tot igual | Hace más de 6 años

Per tot igual. La grnt no vol carrers peatonals, i quan ho proven veuen que son moltíssim millor. Molt més tranquils, les cases pujen de preu i els comerciants venen molt més. Ha passat a Maó al carrer Nou, S'Arravaleta, Costa de sa Plaça i finalment al carrer de Ses Moreres. A San Sebastián van fer dis carrers peatonaks i ho volien tots, la sol·lució va ser fer-ne la meitat, un si, un no, i ara els peatonals estàn pleníssim. A tot el món els carrers peatonals vtenen molta més vida.

user Telita | Hace más de 6 años

Quan semblava que aquest govern no podia fer-ho pitjor............. qualsevol persona que vagi per sant Lluís sap que tancar el cos no ha funcionat...no hi ha ni una ànima, no pots passar ni a cercar medicaments a sa farmàcia. Ho esteis enfonsant voltros solets... però total...ja ho arreglarà es próxim govern!! Vergonyòs!!!!!!

user Manuel | Hace más de 6 años

Bueno pues creo que cerraran los pocos comerciantes del centro. Yo soy minusvalido, y al igual que a mi, a otros muchos minusvalidos de Sant Lluis nos discriminaron! No nos tuvieron en cuenta con esta decisión, seremos una lacra para estos de podemos? tendré que ir a Mahon a comprar las medicinas, aunque gaste en gasolina, no me dejan otra alternativa. Es denunciable este trato discriminatorio, a todas las personas minusvalidas y personas mayores? Pues ya le toca a la oposición tomar medidas. Y de verdad, no se que interés existe en cortar esa calle?

user Veïna | Hace más de 6 años

Vergonyós! Es que vivim as cos ja ni podem descarregar sa compra ni res que pesi des trastos que han fotut per tota sa acera entre bancs, pasteretes, etc.. Ni te dic sa gent gran que ni les podran passar a recollir amb es cotxe mesquins o si tens fiets petits si no es troben be i els has de dur en brasos fins trobar es cotxo.. com es nota que ells no ho sufreixen. Lo unic que aconseguiran sera que no vengui ningú ja es prou aburrit, només hi haurà bars es vespre amb gent en mig des carrer com ja passa es caps de setmana fent renou i cridant fins tard! i mentre es veíns sense poder ni descansar! Quin oi prest desertarem

user Catina Coll | Hace más de 6 años

Ja hi tornam amb es Cós, que no veuen que açó de tancar-lo no funciona, ningú passetja quan les botigues están tancades i els bars inclús ho notan que no hi ha tanta gent quan no poden passar cotxes son ganas que tenen de enfonçar el poble i els seus comerços. Montse i els seus acompanyants d'alcaldia tindriau que reflexionar un poc i tornar enrrera que es de savis !!!!

user Informarse | Hace más de 6 años

Pobres comerciantes, cerraran en dos días y después nos quejaremos de que no hay comercios,

user A peu | Hace más de 6 años

Prometio una consulta popular para cerrarlo los fines de semana. Eso si, a dos meses de las próximas elecciones y asi se asegura el cierre durante todo su mandato. Ahora unilateralmente y sin consulta realizada, quiere cerrar todos los dias.Viva la democracia totalitarista.