user santlluissera | Hace más de 6 años

Volem en Tobal ja

user Ferrer | Hace más de 6 años

Que torni en Cristobal Coll d,una vegada!

user INTEGRITAT1 | Hace más de 6 años

Faltaba una part del meu comentari el mes important Ni hi ha que en traspassar la porta del carrer a l'alcaldia o alguna regidoria i canvien, al 100x100. Passen dels ciutadans i els seus problemes. Tu no sempre tenies la porta del teu despatx oberta i ajudaves escoltaves el ciutadà, el projectes que t'oferien per la millora del poble i sinó sempre donant un cop de mà. Tu sempre has estat n'Ade sa regidora, que si feia el que fos perquè tot sortís bé, quina fos com tallar les entrades del teatre o col·locar les cadires. Gràcies però portar totes les cultures del teu projecta de l'Albert Camí La regidoria que tenies era la més bonica i gràcies a tu i els teus projectes la cultura has fet arribar a les nostres cases. Gràcies Ade el poble et trobarà a faltar. Però ara gaudeix de la felicitat i família que és el més important. I sobretot gràcies per la teva integritat.

user Catalina Sintes | Hace más de 6 años

Una gran persona i política, gent de Sant Lluís!!!!, no deixeu marchar a les persones que fan bona feina i ho donen tot per el poble Sant Lluis, ànims Adelaida hi ha molta gent que te fa costat

user INTEGRITAT | Hace más de 6 años

Ade has fet el que havies de fer has obert els ulls davant d'una política que no és la teva ets una persona massa neta, massa justa qui ha fet les coses amb tot el seu cor i amor i professionalitat. Has tret força d'on no les tenies per tirar envant. El poble està orgullós de tu per totes les activitats que ens has fet arribar. Ésser polític és ser persona també, però desgraciadament, sempre marxen els bons professionals, dic professionals perquè tu des de els 7 anys has viscut en el món de la música de la cultura i també de la política. Eres de les Joventuts Socialistes, també de moltes altres entitats, Escoltes de Sant Lluís, on varem, aprendre un lema, "escoltes sempre a punt". Així ho has demostrat. Però sincerament des del meu cor et dono les gràcies per totes les activitats que em pogut gaudir durant aquests temps. D'altra banda penso que fas el millor, perquè aquest ajuntament no es mereix una professional com tu que ets de les úniques que sap de què va. Ni hi ha que en traspa

user Mandi | Hace más de 6 años

Una pena. Una de las pocas que valen la pena de todos los que están ahí dentro. Ánimo, Ade.

user Patxi | Hace más de 6 años

Sant Lluís mai havia tingut tanta activitat cultural. El treball d'Ade Ponsetí ha estat espectacular. No crec que Toni García hi estigui a l'alçada.

user Poble | Hace más de 6 años

El llistó de sa cultura a ha quedat molt amunt. Gràcies Ade

user Joan | Hace más de 6 años

Els únics que no abandonen , en Lora, en Carretero i en Joan Pons Quins tres currantes, entra altres coses

user Batiburrillo | Hace más de 6 años

La política de todos contra el PP crea auténticos batiburrillos de equipos de gobiernon imposibles de cohesionar. Cada uno tiene sus ideas, totalmente diferentes a las de los otros partidos, y luego pasa lo que pasa, que todo salta por los aires. Los perjudicados? Los de siempre. Los beneficiados? Nadie. Resultado? Pueblo totalmente paralizado. Y luego necesitamos al PP para que arregle estos desafuisados. Esto es lo que tienen los izquierdosos.