user Núria | Hace más de 6 años

El gran problema dels censors (siguin polítics o gent del carrer) és que ells mateixos es creuen amb el dret d'interpretar el que ofen o no ofen, el que és de bon o mal gust, el que la gent vol o vol deixar de veure. L'alcaldessa diu que la gent del poble li demanava que retirés el quadre. Aquí està el tema. Aquesta dona no té categoria intelectual per saber que la llibertat de creació artística està per damunt del que la gent del poble cregui o deixi de creure. Sentiments religiosos? Vaja, i no m'ofén a mi, que sóc atea, que contínuament es passegin pel mig del poble imatges religioses? Crec que les manifestacions religioses haurien de quedar en la privacitat de les llars i els llocs de culte. Però m'aguanto! I ara, es fan els ofesos per un quadre? Viure per veure!

user cruzando la línea roja | Hace más de 6 años

es evidente que se han tocado todas las sensibilidades y como ese culo principal indica la han cagado

user Ramon | Hace más de 6 años

Mirant el facebook d aquet fenomeno i veure els comentaris tots de l esquerra més rancia i casposa i cap persona des poble ja ho diu tot, i més veient aquet cuadre!, AVUI EN DIA A QUALSEVOL LI DIUEN ARTISTA!, Enhorabona senyora batlesa!, Som molts els alaurencs que deim el mateix: això no mereix estar exposat al poble!.

user Hoy es el día de los inocentes? | Hace más de 6 años

Este pueblo solo sale últimamente en el periódico por chapuzadas. Entre la censura del cuadro y los socorristas que pasan de todo. Quin ball

user Es Pati | Hace más de 6 años

Vist s'èxit i relevància que ha obtingut es quadre. Propòs col.locar-lo a n'es "Pati de sa Lluna" com element d'atracció per a sa visita.

user Necronomicon | Hace más de 6 años

A toni: estan representados todos los simbolos detras de los cuales se esconde la caverna, y que el artista representa en su critica. Por otra parte quiza desconozcas que representa la cruz gamada, todavia vigente en ciertas culturas y que nada tienen que ver con el nazismo.

user Gamo | Hace más de 6 años

Toni, como suele decirse: "es mejor permanecer callado y parecer tonto que hablar y despejar las dudas definitivamente" La cruz gamada es un símbolo hindú con miles de años de historia.

user Cristina | Hace más de 6 años

Pens que si tant els propietaris de l'edifici com els del Centre Cultural o en última instància la batllesa han rebutjat que aquesta obra sigui exposada al públic és perquè tenen por. Potser por que la gent pugui esdevenir crítica i pensar per si mateixa? O por que es taqui la imatge edulcorada que volen donar de cara al turisme i als ciutadans? És que la funció de l'art ha de ser ara la bellesa i el gaudi i se n'ha d'excloure el pensament i la crítica que pugui haver-hi al darrere? Els ciutadans no anam a la guarderia, ja som grandets i no volem només estètica, també volem crítica i pensament. Açò és clarament CENSURA

user Giri | Hace más de 6 años

Está lleno de papanatas. Hala a mirar la wikipedia.

user Juanis | Hace más de 6 años

Vaya batiburrillo cutre de luxe. Si esto es arte, yo escribo desde Marte.