user partits anti tot | Hace más de 6 años

Ginia ,ja em diràs que te que veure els toros amb na Maria Antonieta ,sa veu que tens pocs arguments,només dir-te que a jo ni m'agraden ni he vist mai una corrida de toros ,pero respect a la gent qui li agradi.En quan als vegans me semble perfecte que no mengin carn,jo no els hi prohibirè com feis voltros amb es tema toros.

user 404 not found | Hace más de 6 años

Mai m'ha agradat aquest espectacle, i quan es retransmet a la televisió, no sé ara com ho fan però, anys enrrera, les imatges de la mort de l'animal eren evitades. Veure com el toro treu sang per la boca no m'agrada ni m'agradarà mai. I que això estigui subvencionat via "ajudes agràries" i d'altres amb els diners del contribuent perque els espectacles no generen ingressos, suficients és absurd.

user gínia | Hace más de 6 años

partits anti tot, una pregunta: ¿Pel que dius, s'ha d'entendre que a tu, com tal de gaudir del mateix nivell de vida que Maria Antonieta, aquella reina de França del segle XVIII, estaries, no només d'acord amb la pena de mort sinó que també et guillotinessin? Ah!, i els animals de menjar ja sabem que no els maten amb floretes, però ningú gaudeix ni paga per veure com ho fan i, filant més prim, cada vegada augmenta la població de vegetarians o vegans. partits anti tot, ja veus que senzills poden ser els raonaments antitaurins.

user SENTIDO COMÚN | Hace más de 6 años

El otro día vimos la foto de don Biel Barceló comiendose los folios de su ley estrella y ¿ésta de los toros "a la berberesca" quién se la va a comer?. Es que al parecer entre la modernidad de nuestros desgobernantes piensan que son la rehostia y que ellos hacen las leyes que les viene en gana y hay parcelas en la que no tienen competencias. A veerrrr busquemos el diccionario......competencias, competencias uffff no lo encuentro, es que esta revista tiene muchas hojas y no tiene dibujos.

user ningú | Hace más de 6 años

Si el Mariano riu i gaudeix de l'espectacle, per jo és dolent matar i torturar els bous. Ser un bon espanyol no té res a veure en que t'agradin els "toros", i te posis firmes en sentir l'Himne Nacional. Un auténtic patriota no defrauda, ni recoltza als corruptes, ni vota a la gent que ha enfonsat la nostra Nació.

user partits anti tot | Hace más de 6 años

A en 50 años solucionado, Menys de 50 anys, si s'acaben ses corridas, acabaran amb es toros perque ja no serà rentable. Es toro de lidia es cria per açò, tenen mes cuidados que qualsevol altre animal,ja vuldrien es porcs ,vaques, conills etc tenir una vida com sa des toro. o es partits d'esquerres es pensen que maten als animals de menjar amb floretes.

user anonimo | Hace más de 6 años

Este gobierno está haciendo todo para evitar el progreso de este país. Se hace difícil estudiar, ganar un buen sueldo, las entradas de cine y cultura general (cultura no son toros) a precios prohibitivos.. Nos quieren aborregados para manipularnos mejor. Pero es decisión de los ciudadanos dejarse o no.

user COLIN | Hace más de 6 años

Me parece bien. La Ley de toros a la balear no es legal, la tauromaquia es patrimonio cultural de Espana y protegido. Si alguien interessa, hay Corridas en Palma el dia 27.7 y 3.8. alas 21:30h. No me gusta el futbo, ni la Formula1 ni los videojuegos, pero prohibir o hacer imposible que los aficionados disfrutan su aficion cualquiera es contra la LIBERTAD.

user Ullastre | Hace más de 6 años

Me parece muy bien que se recurra una ley que excede el ámbito normativo de la Comunidad. Y aprovecho para exigir una norma que prohíba la pesca, porque ver esos pobres peces desgarrándose la boca mientras mueren asfixiados entre atroces convulsiones para diversión de unos salvajes es insoportable. ¿Cómo? ¿que de eso nada?; vaya, pues no debe importarle demasiado a este gobierno el bienestar animal.

user Toni | Hace más de 6 años

Cuando este estado aprenda a respetar a los animales y no disfrutar con su muerte y sufrimiento,quizas me sienta orgulloso de vivir en el ,mientras tanto solo puedo sentirme avergonzado .