user Animalista menorquina | Hace más de 6 años

Pues no Eustakio, jo no en menj de entrecot.

user Animalista menorquina | Hace más de 6 años

"ido si migjorn es gran"Si clar, estàn millor al carrer es ver? Per favor... mira quants hi ha d'abandonats, nomes falta veure sa cara d'es pobres animals, segur que tu ets d'aquets que tindria un ca i quan et cansesis ale, abandonat! I tu que saps quantes vegades trec el meu ca? Mes ben cuidat que tu està ;)

user pregunto | Hace más de 6 años

MAria: I el jaleo amb cavalls ja està bé?

user Eustakio | Hace más de 6 años

Esper que tota aquesta gent protectora d'animals siguin vegans i no mengin res que provengui d'es animals perqué s'en veu més d'un que "corregudes de toros no" i després entrecot per sopar... Hipòcrites?

user Ido si Migjorn es Gran | Hace más de 6 años

I que feies tant a prop? No haguesis vingunt. No en necessitem de gent com tu a omplir sa plaça a estrenyer. I si, ses persones tambe estan en mig d'una plaça a 36 graus, amb empentes i algun tambe traginant gent. El que hem de fer es prohibir tenir cans i animals domestics en general... no sigui cosa que sigui considerat mal tracte tenir un ca a un pis tanvat i treguent-lo 2 vegades a n'es dia. Venga anau a ventar palla i no molesteu. Si no vos agrada quedau a casa.

user Curioso | Hace más de 6 años

Es curioso que la protectora de animales y el GOB no asistieran a protestar por el maltrato a los burros, no queda más remedio que pensar que solo protestan y protejen selectivamente, demasiados intereses políticos y poca responsabilidad de protección animal !!!

user Animalista menorquina | Hace más de 6 años

Ja hi ha es típics que diuen: "no ho heu vist mai" " no comenteu sense sebre" . Pues si, jo ho he vist i de molt aprop! I me sembla mentida que al segle que esteim encara existeixin aquestes festes on MALTRACTEN els animals. El maltracte no només vol dir fotre osties, estar enmitj d'una plaça a 36 graus, gent xumada, empentes, alçar-lis les potes... me diràs que no es maltracte, posau-vos-hi voltros enmitj de sa plaça trajinant gent... per favor!!!! Prou ja!!!! Es pobres animals quin mal ens han fet?

user Menork | Hace más de 6 años

I no sera mes ase, qui comenta sensa saber? Como es más lo que ignoras que lo que sabes, no hables mucho. Ramón Llull.

user ASES | Hace más de 6 años

Jaleo d'ases. Literal.

user Francesc | Hace más de 6 años

Es indignant veure com des de l'administració pública es permeten aquest tipus d'actes. El respecte als animals no pot ser opcional segons ens convengui. Estic compretament d'acord amb na Maria que ens hauríem de començar a plantejar fins a quin punt les nostres festes són un patiment pels ases i pels cavalls. Ens indignen les corrides de toros però no els estúpids jaleos d'ases ni els cada vegada més llargs jaleos amb cavalls. Hipocresia, ignorància o estupidesa?