user joaquim de badalona | Hace más de 6 años

la generalitat de catalunya tiene razón.

user josep | Hace más de 6 años

A n'an jaumet: tu deus ser del que van per el cami que s' acaba, a n'an bond animo ves a alistarte a la legion, deu meu senyor, les animaladas que s' arriban a dir.

user Ullastre | Hace más de 6 años

La Generalidad siempre se opondrá a lo que diga el gobierno central, lo que no es de extrañar cuando utilizan políticamente los atentados para, por ejemplo, considerar a los españoles del resto de España como extranjeros en Cataluña. Es obvio que si la policía ha matado a la mitad y apresado al resto, pese a que haya algún fugitivo, la célula como tal ha sido desarticulada.

user Leo | Hace más de 6 años

La zombi izquierda está consiguiendo que Europa sea tercermundista. ¡Felicidades!

user Jaumet | Hace más de 6 años

Cuando un tonto va por un camino y el camino se acaba, él sigue. Para la izquierda catalana lo español es el enemigo. En cambio el islam su amigo. Pues a seguir por el mismo camino...

user Uni | Hace más de 6 años

En Bélgica pasó lo mismo. Se pensaban que por mimar y dar paguitas a los musulmanes no les pasaría nada a ellos. Pues igual en Cataluña, islamistas subvencionados con paguitas, todo gratis y hablando catalán van y muerden la mano que les da de comer. Qué políticos más inútiles tenemos. Y que izquierda más miserable. Hasta van a decir que Trump conducía la furgoneta...

user manumenorca | Hace más de 6 años

... yo también lo niego... mientras haya imanes irresponsables que prediquen tonterías acerca de inexistentes paraísos llenos de sumisas vírgenes y aguamiel, con acceso premium para ilusos mártires según un baremo de sangre inocente... hay que ver lo ilusa que es cierta gente... no, si no le ponemos claramente el cascabel al gato en vez de perseguir fantasmas, cuando el problema lo tenemos delante de los ojos, siempre habrá células dispuestas a morir matando...

user Joan | Hace más de 6 años

Escrit fet per un Mosso d'Esquadra, que va circulant per les xarxes socials: Part 3De fet, Rajoy no ha convocat als Mossos al gabinet de crisis governamental creat després de l’atemptat a les Rambles. Mentre que a la reunió de coordinació dels Mossos sí hi eren presents Policía Nacional i Guàrdia Civil.Així de gros. Així d'incompressible. Així d’irresponsable.En mans de qui estem?

user Joan | Hace más de 6 años

Escrit fet per un Mosso d'Esquadra, que està circulant per les xarxes socials: Part 2A més a més s’han oposat a la convocatòria de 500 noves places de Mossos d’Esquadra. Els Mossos hauríem de comptar amb 1.500 agents més dels que disposem actualment. I així es va acordar al 2006 entre Gobierno i Generalitat. Però el diferents Ministros del Interior ho han anat congelant. S’està posant en risc la seguretat perquè la falta d’efectius fa que no es pugui complir amb el número d’hores de servei que es requereix per a la lluita antiterrorista.Tampoc han acceptat la petició del Parlament de Catalunya, que porta anys reclamant que els Mossos siguem integrats al CITCO i al sistema d’alerta primerenca i a la informació policial europea (EUROPOL, SIENA, SIRENE). La Generalitat no s’ha cansat de demanar que els Mossos ens incorporem plenament com a policia integral a tots els organismes policials.

user Joan | Hace más de 6 años

Escrit fet per un Mosso d'Esquadra, que està circulant per les xarxes socials: Part 1En mans de qui estem?Portem 2 anys en nivell 4 sobre 5 d’alerta antiterrorista. La Generalitat porta temps denunciant la poca cooperació del Gobierno del PP en la lluita antiterrorista. Els Mossos d’Esquadra no tenim accés a les dades ni recursos del Centro de Inteligencia contra el Terrorismo y el Crimen Organizado (CITCO). El Ministerio del Interior tampoc ens ha permès integrar-nos en el sistema Europol.A Catalunya s’han detingut 1 de cada 3 sospitosos jihadistes i segons tots els experts és un nucli de jihadisme a nivell mundial. Tot i així Madrid s’ha negat durant 8 anys a acceptar la convocatòria de la Junta de Seguretat de Catalunya. 8 anys. Molt abans des que existís Estat Islàmic. Imagineu el que ha canviat tot en 8 anys.Moncloa juga amb la seguretat dels catalans. És inexplicable. S’ha arribat a un punt insuportable. És indignant.