user Roser | Hace más de 6 años

Dios mio cuanta hipocresía e ignorancia, Nuria no dices mas que tonterías, si a ella le conceden este honor es porque se lo merece, no hay nadie mas en Ciutadella que haya logrado estos retos por tanto lo que os corroe es la envidia y ya no comentare nada mas, por mi podéis seguir diciendo todas las memeces que querríais

user CIUDADANO | Hace más de 6 años

Hombre biene esta!!!!! y para los que se levantan cada día a las 6 y trabajan hasta 15h diarias.... PISCINA AUTONOMOS.. se lo merecen.

user Núria | Hace más de 6 años

Roser, el tema no és que na Tita sigui una apassionada de la piscina i la natació. Això ningú ho dubta. El tema és si tenir una afecció personal, lliurar-te en cos i ànima a gaudir d'ella, és motiu per posar el teu nom a un local públic. De gent anònima que viu apassionada per les seves coses, n'hi ha un munt i no ho sabem. Millor així, perquè si no, no tindríem prou locals municipals per tots

user Roser | Hace más de 6 años

Os contare una historia para los ignorantes que sois muy buenos por la boca y no llegaríais nadando ni a media piscina. Esta mujer se merece esto y mucho más, sin buscar nada a cambio, más que la propia satisfacción de haber conseguido el reto por sí sola, pero a la vez arropada de grandes compañeros que siempre están a su lado en todas las travesías, grandes profesionales “por cierto”. Cada mañana se levanta a las 6 para entrenar, apenas termina y entra en el trabajo para luego proseguir con sus entrenos, día tras día todo esto por su pasión al nado en aguas abiertas. A logrado cosas que nadie había hecho antes, con los años que tiene y lo que hace es porque “los tiene bien puestos “¿Mi pregunta para los criticones, Que puñetas han hecho ustedes más que decir tonterías?

user Núria | Hace más de 6 años

Em pensava que avui era el dia d'enganar. Sento vergonaya aliena. Segur que Tita Llorens és una gran persona i una excel·lent nedadora, però aquest és un motiu per posar-li el seu nom a un equipament municipal? Jo, si fos ella, estaria tan avergonyida que demanaria que s'ho repensessin. M'agradaria saber qui ha tingut la idea d'aquesta broma de mal gust.

user cabot | Hace más de 6 años

Mucho más mérito tiene Alicia Sintes, ¿Que quien es? Tristemente, Google tiene la respuesta.

user Ssión M.T. | Hace más de 6 años

Quan envejòs/a veig per aquí!quina falta de generositat exhibeixen q amés puntuen amb vermells els què xerren a favor!Ciutadella és dels envejosoooos,JO LI DON S'ENHORABONA,SE HO MEREIX.Ben fet per part de s'Ajuntament.Hala,fregiu-me a vermells jajaja

user 1a mà Ciutadella | Hace más de 6 años

Per tots es que tingueu dubtes de si es merescut o no jo vus aconsell que cerqueu per Internet (recurs que s'ha emprat per comentar) de la mateixa manera, es posa "Tita Llorens" a ne's propi cercador d'aquest diari i surt TOT (victòries i derrotes). Crec que no hi ha ningú millor en aquest àmbit, per tant, gran enhorabona a na Tita i a Ciutadella! I comque sé que açò no acaba aquí, molta sort per es pròxims reptes!

user JOSE LUIS BOSCH MARQUES | Hace más de 6 años

No hi pot haver millor nom per sa nostra Piscina de Ciutadella que "Tita Llorens". Jo si fora de Menorca la coneixen o no m'es igual. A Ciutadella si que la coneixem i molt. A més, es per sa nostra Piscina de Ciutadella i com a Ciutadellenc, crec que fins a dia d'avui no hi ha hagut ningú del mon de la natació que es mereixi posar cap altre nom que no sigui es de na Tita Llorens.

user tio gilito | Hace más de 6 años

si es asi que el pabellon menorca sea el sergio llull arena...puestos a pedir!