user Jenny | Hace más de 6 años

Hay gente muy cerda.

user CIUTADANA | Hace más de 6 años

Ses pintades negres ya hi esteien l´ any passat, de totes maneres tant Consell , Costas i Ayuntament tenen molt abandonat Calan forcat es una vergonya que perque una persona publiqui a Facebook es tenen que donar compte del mal estat i ses pintades,no hi ha papeleres i an refet una part amb hormigo i saltra banda esta sense acabar. O tenen molt abandonat i despues donam sa culpa a es turistes. Es una llastima perque es una piscina Natural preciosa.

user Mala traducció | Hace más de 6 años

En català son "capelles", però en castellà no son "capillas". "Capillas" és una mala traducció. "Capella" a més de un "Lloc consagrat al culte religiós en l'interior d'un palau, d'un hospital, d'una casa particular, etc." també és una "Cavitat oberta en forma d'arc a un mur o altre lloc, que serveix per encaixar-hi alguna cosa; cast. nicho, hornacina." Per tant son "hornacinas".

user Fedelic | Hace más de 6 años

Ses pintades de color negre ja i eren a finals de l'any passat!!

user manumenorca | Hace más de 6 años

... 8. "capilla" es la denominación de un tipo de oratorio o lugar de culto en la religión católica... nada que ver con éstos restos arqueológicos, presumo... el uso del lenguaje es un primer paso para apropiarse en un futuro de estos restos mediante las famosas inmatricualciones?

user 7 pecats | Hace más de 6 años

1. No totes les pintades de carrer són grafiti 2. No tot el grafiti és art. 3. Un esprai el pot emprar un jove o una senyora major, és probable que l'empri el primer, però no per açò és descartable el segon. 4. Qui ha estat vell abans també ha estat jove, que miri el seu currículum i tiri alguna pedra si és el cas. 5. Que siguin pintades fetes en període de turisme no vol dir que siguin fetes per turistes. Un menorquí de socarrel pot ser tant brètol com qualsevol persona del món. 6. Considero que els atacs a bens d'interès cultural, o històrics, haurien de ser condemnats amb multes considerables o bé penes de presó. 7. (extra ball) Fer una pintada a un monument o barrar un camí històric perquè "es mi propiedad" considero que és un atac equiparable, fins i tot més greu el segon.

user idò | Hace más de 6 años

Patétic que sa joventut (qui ho dubte) no tengui cap respecte per res. Bé, ja es veu es tracte cap a sa gent més gran i sa falta de respecte. Abans teniem un respecte pels que eren més grans que nosaltres i . Hem perdut es temps amb una educació equivocada.

user Ciudadano Kane | Hace más de 6 años

Qnina casualitat que aquestes barbaritats només passin a l'istiu

user El Desembarco | Hace más de 6 años

Este es el espíritu de los tiempos.Todos aquellos que decís que esta porquería es arte estáis de enhorabuena. No os daréis por satisfechos hasta llenar con vuestra basura toda la isla.

user pzgil | Hace más de 6 años

hay que ser desgraciado