user Estudiante | Hace más de 6 años

Como estudiante en universidad publica de Barcelona, solo decir que los profesores, director y otros docentes, nos animan, diariamente, a ir a manifestaciones a favor del referendum. Segun ellos las clases se haran en las calles mientras nos manifestamos. Lamentablemente, es todo una manipulacion...

user A idò | Hace más de 6 años

Sa consulta és il.legal, exclusivament perquè 1 tribunal elegit per es govern i hereu des franquisme (sa judicatura mai va experimentar sa "inimitable" transicició a sa democràcia). Lo que hauria de ser il.legal és governar a cossa i clotellada de "togas agradecidas". Espanya fa trampa. Sa gent ha de poder votar, i si ara els han repressaliat, més gent en sortirà. Voluntat popular. I sí; anar amb una bandereta d'ejpaña semprenha estat ser un facha ara, i sempre.

user idò | Hace más de 6 años

A Anglaterra, amb es Brexit, al menys es joves eren conscients de sa sortida d'es seu país d'Europa. Aquí, de la nit al dia han començat a sortir movilitzats es joves pel simple fet de votar, sense tenir en compte es suicidi massiu d'una proposta il.legal, mal feta i que pel govern català, de sortir un SI a unes urnes d'una votació parcial, els treuria d'Europa, vetats de tot el que comporta, fora d'una capacitat de seguir estudiant, etc,etc...no són conscients que juguen a movilitzarse per una cosa feta malament d'inici i que ara han volgut donar-li un caire romàntic, però amb conseqüències de tràgiques. He dit.

user Ciutadellenc+ | Hace más de 6 años

Quina pena de comentaris, adoctrinament , rentades de cap, trob que vos ahurien de fer mirar lo que han fen en ses vostres ments abans de dir tantes tonteries, i de limitar sa llibertat d'expressió, es molt trist que que un no pugui decidir i dir com es sent, no puc entren entendre, com vos podeu sentir orgullosos de ser espanyols, un pais gobernat per imputats , que destruexen proven , destrosen o disc dur que ens roben , que venen aquest pais que deis que estimau, que son proveedors d'armes que util3litzin per es atentats que després criticau , quina feis

user joan pons | Hace más de 6 años

els organitzadors van ser un sindicat proper a la CUP i amb tota sa seva democracia, van posar cadenes a ses portes de ses facultats perque no hi poguessin entrar(tenc fotos). Aixi no es raro que es seguiment de sa vaga fos masiu. I lo pitjor empren sa paraula democracia per exigir però no la utitlitzen per fer i deixar fer i pensar lliurament als altres...

user Ullastre | Hace más de 6 años

Para Panda de Vagos: Al menos ellos estudian y tienen carrera, no como tú que das pena.

user epe | Hace más de 6 años

BRAVO ESA CATALUÑA REBELDE, POR FIN LUCHANDO Y DANDOLO TODO PARA CONSEGUIR LA VOLUNTAD POPULAR, y solo es para poder votar, da igual que salga si o no (mejor que si), la cuestion es ver esa union de todos los catalanes, nunca a habido esa mayoria silenciosa del "no", soy feliz solo de ver esta situacion, VAMOS PUEBLO CATALAN! INDEPENDENCIAAA!

user Un Menorquín | Hace más de 6 años

La gente joven no son muy conscientes de las consecuencias de sus actos.... se puede liar gorda. y luego, toda la gente esta que anima, y empuja a la confrontación, se irá de rositas.

user panda vagos | Hace más de 6 años

panda vagos

user Para una reflexión | Hace más de 6 años

De todas las preocupaciones que tenemos en mente un 80 % nunca se cumplen. Y ponerse a trabajar para pagarse los estudios uno mismo te hace doblemente fuerte, ningún drama todo lo contrario, primer gran éxito en la vida y doble aprendizaje . Saludos y que todo vaya muy bien!