user Ernesto Puig | Hace más de 6 años

vaya verguenza de excusa para impedir esta prueba cuando se puede ir por estas zonas sin ningún tipo de control. En vez de fomentar deporte y vida sana ponen trabas. Antes de legislar habría que pensar un poco. Me parece perfecta la idea de hacer un entreno ese día para demostrar nuestro desacuerdo a la vez que disfrutar de nuestro deporte.

user Bing | Hace más de 6 años

No, No, No, No, No....Moltes gràcies GOB i MÉS !! Feis fàstic.

user i que | Hace más de 6 años

i que esperaveu, si a Govern Balear, governa psoe psm, as consell insular mallorca, psoe psm, as consell insular menorca psm psoe, tot MONOCOLOR.a més de posar a ses conselleries amb afectació ambiental a consellers del psm, i directors insulars (mallorca) a personal proxim al gob??que esperaveu amb totes aquestas administracions monocolors?? pues lo que veis, que fan lo que volen sense tenir en compte un criteri general, sinó es propi i sectari. que va pasar quan el pp tenia monocolor a totes ses administracions?? que també va fer lo que va voler sense donar explicacions a ningú.A ses balears, mai hi pot haver monocolor a totes ses administracions, perque així si hi ha governs diferents, s'autoobliguen a haver de pactar entre ells, i no atirar penvant amb sa destral, passi lo que passi. disfruten de lo votado, clar.. es ocells d'es parking de la vall.. xarxa natura.. uf es altaveus.. es un impacte brutal.. colque ocellet s'ha quedat sord............ 5 dies a l'any entre tot.

user Joan | Hace más de 6 años

En ves de posar tantes traves ses administracions el que haurien de fer es ajudar i facilitar aquet tipus de proves. Prest no podrem fer res!!!

user Toni Juan | Hace más de 6 años

Pareix que els que sortim a correr o amb BTT som terroristes ecològics. Nosaltres som els primers que volem que el camp estigui net i ben cuidat. Però bueno, amb el govern que tenim no es pot demanar més, tot és prohibir, i deixar que l'illa es mori poc a poc. Me dedicaré al botellon a sa plaça des pins, que segur que no me diran res.

user misto | Hace más de 6 años

Normal,esto viene de palma,deben estar celosos.no tenemos bastantes con lis de Glop que ahora estos.Increible

user Miquel Pons | Hace más de 6 años

És increïble que qualsevol fosquet del mes de juliol i agost hi hagi cotxes i gent per tot, dalt es penyals, les parets, les bateries i qualsevol lloc per devora el far i no diguin res (no és que em sembli malament) i en canvi no deixin fe una sortida de màxim 200 corredors que només trepitjam l'asfalt, sense sortir per res del camí. A més de no venir gent a córrer a Menorca el que fan és que els menorquins hagin de sortir a fora per poder fer algun trail.

user Ragnar | Hace más de 6 años

propuesta quedada runner el dia que se celebraria dicha trail, y hacer la ruta todos, y demostrarles que les van a dar mucho por c.....

user Josep | Hace más de 6 años

M'agradaria que poguessin aclarir-me una cosa. Quin mal fa que un grup de corredors faci una cursa en aquesta zona un dia determinat? (i no tots la mateixa distància, és adir, no hi ha tanta gent a les zones protegides alhora). Com es comenta a la notícia hi ha gent a l'estiu que rebenta aquestes zones i no es fa cap tipus de control . He anat a passejar aquest estiu amb la família i he trobat més gent que al "Mercadona" en hora punta, agafant sorra de les platjes verges, trepitjant tot tipus de plantes, dunes i qualsevol cosa protegida... i ningú del govern diu res!!, això si, anem de "verds" i protectors del medi contra els esportistes que són, de molt enfora, els que menys impacte feim (perquè respectam la nostra illa). En fi, una llàstima no poder fer més aquesta gran prova.

user HOUSTON, TENEMOS UN PROBLEMA. | Hace más de 6 años

Es açò gobernar per es habitants de Menorca o per ses sergentanes?