user Tot es suport pel Senyor Canals! | Hace más de 6 años

Això té perdonar a qui no s'ho mereix, venen en la cua baixa demanant perdò però després es giren contra qui els ha perdonat. "Grande" en la seva generositat Sr. Canals. Està ben clar qui va agredir, qui va insultar, qui va amenaçar i qui es va passar uns quans pobles. Almenys vostè no va agredir ni lesionar a ningú com va fer s'altre, i també admirable contenció d'un grup nombrós de persones respectant la integritat física de l'agressor que va deiar inconscient al company dels qui es manifestaven. Tot el meu suport pel Sr. Canals.

user stop excuses agressions | Hace más de 6 años

Hi ha que veure ses mentides i pretextos que son capaços dinventar-se alguns per excusar una violencia totalment injustificable. A sobre la filleta (que no "hijo") que ha dit un que no en té ni idea del que va passar, l'únic comentari que li van fer a l'agressor va ser lo irresponsable que era donar es mal exemple de amenaçar, insultar, "increpar" i pegar davant ella. No hi ha hagut sentència perquè Joan Canals amb molta generositat el va perdonar quan l'agressor es va disculpar, tot i que els fets han quedat ben clars a la instrucció del cas, però tot i que segurament ell no ho ferà jo m'ho repensaria a la vista de que el penediment no sembla gens sincer i si el senyor Canals presenta recurs segur que sí que en hi haurà de sentència i es ferà justícia ja que l'agressor va reconeixer com s'havia comportat demanant disculpes. No es pot anar pel mon demanant perdò per una banda i traient pit per una altra. No hi ha excuses per agresions com aquesta.

user Ciutadallenc i espanyol | Hace más de 6 años

Ni cridaven viva Franco ni osties. Lo que pasa es que duen banderes espanyoles i clar aço es una provocacio. Senyors esteim a Espanya, dur una bandera espanyola no es provocar es sentirse orgullos de es nostro pais. Despres aquests tolerants son tant beneits que se posen una camiseta amb una bandera americana o inglesa i van tant orgullosos

user Pau | Hace más de 6 años

Això té perdonar a qui no s'ho mereix, venen en la cua baixa demanant perdò però després es giren contra qui els ha perdonat. "Grande" en la seva generositat Sr. Canals. Està ben clar qui va agredir, qui va insultar, qui va amenaçar i qui es va passar uns quans pobles. La crua realitat es que Canals no va agredir ni lesionar a ningú com va fer s'altre, admirable contenció d'un grup nombrós de persones respectant la integritat física de l'agressor que va deiar inconscient al seu company. Tot el meu suport pel Sr. Canals.

user Paco | Hace más de 6 años

Vaya panda de energúmenos,que si yo te insulto,que si yo te pego.Lo que podeis hacer es tanto unos como los otros es comportaros como personas ,que estos días por desgracia se les sale la vena a muchos.

user maria serra | Hace más de 6 años

"Caso sobreseido" quin falcat de mentides. Sortiu ara tots es que deis que es un al-lot conflictiu. Mentides, que no mes deis mentides

user Jo | Hace más de 6 años

El primer en agredir fisicament va ser en joan canals, aço es aixi, prou dementides

user Rafael | Hace más de 6 años

Por mucho que alguno quiera enredar, está muy claro quien fue el único "provocador" y agresor y quién fue la víctima a la que golpeo con tan mala uva que le hizo perder el conocimiento y tuvieron que darle puntos. Y al agresor lo único que le dijeron fue que era un irresponsable por ir provocando y amenazando con una niña de dos años como escudo que le sirvió para marcharse sin ni un rasguño después de lo que hizo. Durante el trayecto que hizo la manifestación las más de 300 personas que la formaban no pudieron comportarse con más civismo, no hubo ni un solo incidente, solo esta agresión que sufrió un grupo de manifestantes cuando la manifestación ya se había disuelto. Mi mi solidaridad con la víctima y mi condena de la agresión.

user bep | Hace más de 6 años

Per veure el tarannà d'uns i de s'altre en hi ha prou en saber que mentre uns eren molts l'altre era un, mentre a Joan Canals s'agressor el va deixar inconscient i van haver de cosir-li uns punts de sutura, s'altre se'n va anar sense patir ni sa més petita ferida superficial, ni rebre es cop més insignificant. A Ciutadella tots sabem que en Canals es una persona feinera, honrada i molt bon homo i de s'altre dir que no és gens recomanable és ser molt caritatiu.

user martina | Hace más de 6 años

"El hombre paseaba con una familiar menor, de color", Nomes falta dir que ell es un Rastafari La menor no era lila, ni verda. es una preciocitat mulata Pero no crec que el color de pell de sa fieta s'hagues siquiera de mencionar. Allevá quins prejuicis