user figa de moro | Hace más de 6 años

Jo no sé si visc en un món equivocat o què, però tothom governa segons una ideologia o no? l'esquerra quan ho fa creu que els seus criteris milloren el bé comú. La dreta, quan ho fa també. Ara bé, que uns facin més bo amb els ciclistes de poble i els altres amb els empresaris hotelers.. açò ja són figues d'un altre paner, estimat Joan delo.

user Joan delo | Hace más de 6 años

A ver si os queda claro de una vez por todas; la izquierda no ha gobernado nunca ni lo hará para el bien común, o sea de la mayoría, lo hace por su ideología, o sea para imponer su ideología por si no lo habéis entendio todavía. Más claro agua sin gas.

user sanchez | Hace más de 6 años

s'ha plantejat algú deixar d'anar amb cotxe per tot?? potser es pobles funcionarien un poc millor. Estarien més nets, més tranquils, hi hauria més aparcament per qui realment el necessita, o per els que venen de fora amb cotxer. Estalviaríeu en metzina i guanyaríeu en salud. Caminant o amb velo arribes per tot i no necessites aparcar.

user ido | Hace más de 6 años

ido qui vulgi anar a comprar a se zona que hi vagi en velo que es molt sa

user TONI | Hace más de 6 años

Hi ha un aparcament davant el Cinema des Canal Salat i un altre aparcament al Centre de Salut, potser s'haurien de convertir en aparcaments rotatius i no d'horari indefinit.

user Jon | Hace más de 6 años

Claaaaaro...Como se han hundido los negocios de las miles y miles de ciudades del mundo que apuestan por la moviilidad sostenible...Os acordais cuando aparcaban coches en el centro histórico?

user Jo mateix | Hace más de 6 años

Jo crec que no fa falta perdre aparcaments, al contrari, en tindriem que guanyar. Si li guanyam uns metres al canal, al igual que s'ha fet de sa clinica fins a la interseccio del Cami de Sant Joan ja fa anys, poden conviure el carril bici i els aparcaments en bateria, com al tram compres entre el cementreri i la zona afectada. Una altre cosa es que no vulguin assumir el preu i ho prefereixin arreglar amb un poc de pintura sense rompre res, molt trist seria...

user bushmills | Hace más de 6 años

Esperem que no s.els hi ocurresqui fer una altre empasta com sa d.es càrrer Mallorca. L.han deixat horrroros perque apart de estret i no poder aparcar, no pots ni aturar 20 segons per deixar es teu fill a n.es Conservatori o Institut. Un desastre. Tot l.ho que toquen en ves de millorar.ho ho empitjoren. Quin Ajuntament!!!

user Biel | Hace más de 6 años

Una verdadera lástima... Ferreries nadie viene por los problemas de aparcamiento, sobretodo en verano..

user Xixo xano | Hace más de 6 años

...i jo que vaig en velo per dins es poble, m' estimaria més que els llevesin tots a n' es "carrils bici"! Mai havia tingut tants accidents amb velo desde que els empr i sincerament estan mal posats i vulneren tota integritat física tant per part dels usuaris ciclistes com dels vehicles. I si ho posen en dubte no tenc cap inconvenient en fer "sa ruta" per mostrar-ho.