user Dani | Hace más de 6 años

Bélgica a prisión!

user penapuigdemont | Hace más de 6 años

Pau,es vota a una llista si,pero tots saben a qui faran president,en aquest cas era en Mas i la cup el va vetar i van fer president un ninot com en puigdemont.moltes lleis no han aprovat perque tot era el procès,els dies 6 i 7 de setembre al parlament català es van saltar totes ses lleis,o sigui que de lliçons de democracia ses justes.

user penapuigdemont | Hace más de 6 años

A Mar,i si te dic que ha separat els catalans , ho entens o no,? tu me contestes a cosa que jo no he dit.

user Mar | Hace más de 6 años

@penapuigdemont: 1. Sortosament per jo mai he necessitat dibuixets per entendre ses coses. Veig que tú devies faltar a varies clases, entre elles a sa de respectar l'opinió dels altres, i a sa de no faltar al respecte (devia venir tot escrit sense cap dibuix i t'ho devies saltar). 2. Jo sí xerro de número de vots, perquè és INFORMACIÓ OFICIAL ( pg web Institut Nacional d'Estadística , on també hi trobaràs els vots de ses eleccions de Catalunya...que segur que ni els saps). 3. I sí, co molt bé diu es darrer comentari: no votes a una persona, votes un partit polític i es seus ideals. 4. I no, no som independestita, em sent menorquina i espanyola. Però crec en sa democràcia i sa llibertat d'expressió i elecció, i crec també que es Govern central ha demostrat un nivell i aptituts pèssimes per gestionar tota aquesta qüestió.

user Pau | Hace más de 6 años

@penapuigdeomt:Veig que encara no ho saps,però es vota a una llista i al seu programa no al president.Ho entens?Saps quantes lleis per afavorir a TOTS els catalans s´han aprovat al Parlament de Catalunya (començant per la de pobresa energètica) han estat suspeses pel govern espanyol?Tan de bo el president espanyol fos un "munyeco" com el Puigdemont.

user Stop feixisme! | Hace más de 6 años

La estalada bandera separatista??? No, bandera independentista ya que así es como se identifican quienes la lucen. Vaya periodistas tenemos, esto es parcialidad? No esperaba menos del Menorca... Tampoco le pareció noticia que el PP destine ayudas públicas, si, dinero de todos los españoles, a una asociación de militares que hace apología del franquismo y del golpe de Estado en su revista. Casi nada... Por no hablar de las constantes agresiones en las calles de grupos ultraderechistas para quienes nadie pide su busqueda y captura. Hablando de la noticia, curioso que la justicia belga los deje en libertad no como la Española. Y por suerte en España el poder juridico es independiente... Otra mentira màs.

user penapuigdemont | Hace más de 6 años

A Mar,jo no he dit enlloc quants de vots va tenir en puigdemont,nomès dic que governa per la meitat dels ciutadans de catalunya,que ho entens o t'ho explic amb un dibuixet.?Per cert ja que xerres den puigdemont ,ell no es va presentar per president de catalunya,ell anava de nombre 3 a girona i com que la cup va fotre al carrer a nen Mas,van cercar un munyeco manejable. com en puigdemont.açò es informaciò

user enric | Hace más de 6 años

para aquellos que se preocupan de unos temas y de otros pasannnn. informacion de hoy : EL GOBIERNO SACA OTROS 4.000 MILLONES DE LA HUCHA DE LAS PENSIONES......tambien tendran la culpa los calatalanes y Puigdemon????? Eso si que nos deberia poner a todos en alerta.....

user Mar | Hace más de 6 años

Para Penapuigdemont: seguint es teu raonament saps a quants ciutadans representa en Rajoy i el PP? No arriba a una quarta part de tots es qui podien votar ( 36 milions ho podien fer i el van votar 7 milions). Aixi ido que feim? Si una ampla majoria no el va votar ? Cada un que extregui ses seves conclusions...

user alterego | Hace más de 6 años

y para "Mani contra la corrupción" te olvidas de pedir otra para la corrupción en el PSOE andaluz, y otra para el PDcat por el 3%, y otra anti ladrones del clan Pujol, etc etc etc. o tu sólo miras a un lado???