user GBagur | Hace más de 6 años

A Practicante: si quieres ver un uso ILEGAL DE VIVIENDA en una ÁREA NATURAL DE ESPECIAL INTERÉS (La Vall de Ciutadella) te vas a ver donde vive el conseller de Medio Ambiente del Consell de Menorca, que es de Podemos. Pero aquí callan como muertos el GOB, el PSM, el IME, el PSOE y PSM. Doble vara de medir de la izquierda.

user El negociante | Hace más de 6 años

Aquí hay mucho qué negociar.

user practicante | Hace más de 6 años

Je je parece de chiste, la banda organizada acusando de irregularidades..? pero si son profesionales en ese sentido, en irregularidades y si no que le pregunten a Agueda que incluso tuvo que tirar abajo una habitación de su casa por supuesto ilegal, y si removemos un poco empiezan a salir irregularidades por todos lados...son los menos indicados para dar consejos y menos para acusar !!

user Sa madona | Hace más de 6 años

Falcon Crest, al costat de Migjorn, és una infantilada

user Stop feixisme! | Hace más de 6 años

Le dijo la tetera al cazo... Gran bipartidisme espanyol sempre tant tacat per sa corrupció, però no passa res els seguirem votants amb absoluta ignorància... Ells ens han mostrat a dir que tots els polítics són iguals i així ho creurem. "Voràs aquests de Podemos quan puguin arribar a sa caixa!" I així segueixen robant...

user Jaimito | Hace más de 6 años

El PP acusa de irregularidades... Ja Ja Ja Ja .....

user Com cou la veritat | Hace más de 6 años

Ai Sr. Verdú, Rikelme i Don Manuel quin mal que fa la veritat, eh? Ara vostès ja no són l'oposició, ara són el Govern Moll-PP i no és el mateix "donar que rebre". I per molt que s'esforci a fer com en Tito (semblar el que no és) as Migjorn ens coneixem tots i sabem de quin peu bota cada un i què ha fet cada un. I vostè: casa il·legal, piscina il·legal, cotxera il·legat... el seu cunyat Riki: casa il·legal... Don Manuel: el conveni amb el sereno amb informe desfavorable dels tècnis i després (oh, casualitat) li compra un terreny al "beneficiat". Com ja vaig dir una altra vegada: "Dios los crea y el viento los amontona".

user Colliure | Hace más de 6 años

Però..., hauriem de poder saber de quines es tracta, oh no Sr. Verdú?. No basta algunas irregularidades puntuales, Quines i quant?, com i amb el beneplàcit de qui? A títol d'exemple podem dir que sabem les del PP, és a dir, les seves Sr. Verdú, una casa ilegal, per citar-ne una com a detallet. Recordi que vosté representa el partit més corrupte d'Europa i..., pubric de vosté no gaudeix de grans llums per discernir el que està bé del que està malament. I és el que té l'ignorància, que és molt atrevida, i vosté n'és un bon exemple d'atreviment i valentia.

user Dar ejemplo | Hace más de 6 años

Dar ejemplo para terminar con la corrupcioçon de todos. Despues que os siga Alayor.

user Mover el árbol | Hace más de 6 años

Venga,venga mover el árbol ,se caigan todas las ramas ,de todos. Ya que Pujol no lo hace, hacerlo vosotros