user John Connor | Hace más de 6 años

En el juicio te falto decir un "viva España" pa librarte de la carcel. Eres otra mas de las que se han pitorreado de tanta gente. Menos mal que se os va viendo el plumero.

user Menork | Hace más de 6 años

Ffff... una cosa no lleva a s'altre, i espero i desitjo que qui l'hagi fet la pagui, sigui M.Rajoy, Urdangarin o pepito de los palotes. En es cas de na Forcadell i Cia, que es de lo que es xerra aqui, si, son culpables de destroçar una C.A. (economica i socialment) i una convivència. I son encara mes culpables pq eren conscients i estaven avisats... recordes: no tinc por, ni un pas enrera... i honestament, veient tv3 i qui hi havia dimecres passat bloquejant carreteres i vies de tren (tots joves i probablement estudiants) i qui va secundar s'aturada de pais (sibretot instituts i universitats)... un poc de "tufillo" a adoctrinamen en fa.

user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Catalans? És un missatge irònic..

user Catalans ? | Hace más de 6 años

A veurer Ffff, quan dius catalans, te refereixes als que son de Catalunya, hi viuen i fan feina allá, o als independentistes ?. Aquests si que tenen la culpa de moltes coses (fuga de mes de 2000 empreses), baixada de l'economia, del turisme, fins i tot de la seu del medicament que Barcelona acaba de perdre. Pero els Catalans no. La culpa es dels independentistes (siguin o no catalans)

user Ffff | Hace más de 6 años

Tots es mals del país és culpa dels catalans... La M.Rajoy dels papers deb Barcenas(açò també son delinquents, com n'Iñaki q l'hi pagam 3000 € per ser a Suïsa)és culpa dels catalans indepes... Es ca den Tato el van pelar els catalans... Fins i tot es vent és culpa seva...

user Anticatalufo | Hace más de 6 años

Tranquil Ffff, que a la tv3 no l'han tocada (encara). Que tot arribarà, aixo si

user ANTI GOLPISTAS RACISTAS | Hace más de 6 años

Se merecen la perpetua, y hasta ahí me callo.

user covards | Hace más de 6 años

Tens raó ffff,els indepes estéis molt mal informats barra adoctrinats.

user Per en Ffff | Hace más de 6 años

Es el que passa quan una persona delinqueix. I a n'aquest cass no pot al.legar ignoráncia ni desconeixement del que va,fer al saltar-se la llei.

user MAC | Hace más de 6 años

Asi que si eres politoco, te pasa la ley y una institucion por el forro no pasa nada, multita y para fuera? Y si un policia ve un caco que quiere robar? Le informa que eso no se puede hacer? Y despues le ayuda por que es su trabajo, ayudar la ciudadania. Le pondran una multita y ya esta? Sigue trabajando asta el juicio? Que blandos son los jueces, esta gente quiere robarnos a todos nuestra prosperidad y edentidad! Carcel dsin fianza, ni un pado atras, que detrad esta el precipicio. Llevamos 30 años de dar bondad, demos 15 años de quien la hace la paga, bien pagada, al maximo que permita la ley, sin clemencia como ellos.Pero Ley en mano.