user Més informació | Hace más de 6 años

Els que esteis d'acord en que de 0a3 anys s'educa i és de les etapes més importants de la vida, podeu llegir aquesta sol°licitud http://chn.ge/2iIdPXx Gràcies!!

user inde | Hace más de 6 años

El que tants d'anys ha costat aconseguir a Menorca ara ens ho volen treure des de Mallorca. Sempre igual. Heu de sebre que aquí TOTS els professors i prefessores (i em consta que n'hi de dretes i d'esquerres), es posen ses mans al cap en veure el que volen fer. Increïble!

user Laura | Hace más de 6 años

MONOPOLIO NO, libertad de mercado¡¡¡...¿Por qué no pasan una encuesta a la población?, a los padres que en semana santa y navidades tienen que pagar el doble para que les cuiden a sus hijos... A los padres que ven como a otros les sale gratis... A los padres que ven que el servicio se acaba a las 2, cuando trabajan hasta las 5... Hay comunidades que la guarde son 50€, otras que dan el servicio hasta las 6 de la tarde, y jamás, pero jamás, tantos días cerradas...Ves todo el día ayudas a las guarderías pero la cuota no para de subir, y me pregunto, ¿cuanto cobra una cuidadora?.

user libre elección | Hace más de 6 años

Como siempre un grupo de privilegiados están en contra de medidas que libericen el mercado que les obligará a competir en libre mercado. Lo mismo que Uber y los Taxis, ahora en las guarderías. Nada nuevo bajo el sol.

user Lae | Hace más de 6 años

Apuest colectiu es mira el malic. Poc importa si açó pot millorar la vida de moltes families treballadores que no tienen horari de funcionariat. Amb la reivindicación de la escola de 0 a 3, reivindiquen el seu lloc de feina i la seva ideología, que està subvencionada i pagada entre tots. Argumenten que es el millor per les infants son les escoltes, no diuen que el millor per les infants es estar a casa seva amb la seva mare o pare, en lloc de ser edúcats per una persona extraña.

user Sentit comú | Hace más de 6 años

Tot el meu suport a les escoletes. Quina llàstima que Fina Santiago que fa molt bona feina, però va a solucionar tota sa problemàtica de Palma i a Balears és molt diversa i no ens pot deixar amb lleis de mínims. Preocupa el fet que legisli passant per damunt dels qui tenen les competències com són els ajuntaments i consells, tant en aquest cas, com en el d'infància i Familia passarà el mateix.

user maria | Hace más de 6 años

Quin % de nins i nines estan escolaritzats de 0 a 3 anys a Palma? I a la resta de Mallorca? I de boixos i boixes a Eivissa? I fiets i fietes a Menorca? Segurament hi haurà dades molt diferents, per quins motius? Si algú pot contestar? Gràcies.

user A alterego | Hace más de 6 años

No hi ha problemes per crear escoletes que no siguin públiques però totes han de seguir uns criteris de qualitat. Si ho comparam amb els centres de salut, acceptariem que hi hagués clíniques amb matalassos al terra i compartint bany amb els altres pacients? Ho hauriem de permetre?

user Néstor | Hace más de 6 años

A alterego o Suena a camisetas verdes que viene a ser lo mismo, hace años que nos aborreces comentando cada noticia. Aunque te creas un profesional de los comentarios y vayas poniendo todo tu saber, sinó te gusta Menorca y sus habitantes no hace falta que nos lo recuerdes a cada noticia. Tal vez en Tele 5 encajarías mejor.

user Difícil | Hace más de 6 años

Serà difícil demostrar als mallorquins que noltros ho feim molt millor que ells!!!! Però ànims que teniu sa raó!!!