user como miente esta! | Hace más de 6 años

La otra MENTIROSA de hoy. Esto es falso y lo sabemos todos, incluida ella.Fuera mentirosos de la política.

user juan | Hace más de 6 años

Francina: Eso de que "NINGUN PROFESOR ADOCTRINA" es FALSO. Y tú lo sabes.

user Necronomicon | Hace más de 6 años

Ja tan sols es fet de xerra i estima sa llegua de aquesta terra es sospitos de ser nacionalista, adoctrinador, "supremacista", i totes aquestas bejenades. Quin mal han fet es 40 anys de regim franquista, que fan que costi tant de recupera sa nostra llengua i cultura.

user Carlota | Hace más de 6 años

Fa uns 7 anys la acompanyant de l'autobús escolar li va dir al meu fill "habla en cristiano" que en deis d'això,?

user Xiscu | Hace más de 6 años

Que un profesor diga que bajo el franquismo se mataba a la gente sólo por hablar catalán es adoctrinamiento.

user Ciudadrama | Hace más de 6 años

Ciudadanos fa anys, tots els de la seva existència, que juga amb aquesta cantarella. Em costa, de ver, entendre els motius que tenen i el que els motiva a enfrontar-se amb aquesta violència a la riquesa cultural. Els que hem estudiat en la immersió (Albert Rivera inclòs) no ens ha anat ni ens està anant tant malament. Juguen amb foc i s'acabaran cremant, recordeu un tal José Ramón?

user Ana | Hace más de 6 años

S.adoctrinament es molt mes sutil q dir q catalunya no es espanya o a quin partit han d votar. Des de fa anys es nostres joves estudien educacio infantil i primaria a bcn i venen mostrant cançons o contant contes q res tenen a veure amb ses rondalles q contaven es nostres avis. Sa nostra cultura esta desapareixent sense que ningu hi faci res i s.esta substituint per una igualitaria per a "tots els paisos catalans" igual q es rallar en pla. (Perdonau ses faltes d.ortografia, des d.es mobil es molt complicat escriure be...)

user Necronomicon | Hace más de 6 años

Ensenya sa nostre llengua es veu que es considera adoctrinament. Es nostres grans, sa majoria no saben escriure en catala.

user canción infantil | Hace más de 6 años

Ahora que estamos de broma tralala vamos a contar mentiras tralala, por el mar corren los galgos tralala y por el monte las sardinas tralala

user joan pons | Hace más de 6 años

vull creure que majoritariament no, però no es poden negar els casos que s´han vist repetidamente per es mitjans de comunicaciò. Aquests hi han estat i hi son, i posiblement son més dels que sabem. Molts professors son des partit catalanista de ses illes i amb s´excusa de sa llengua alguns si que adoctrinen.