user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Mai més ben dit...anàlisi. Bon Nadal a tothom

user para a 10 siau | Hace más de 6 años

para a 10 siau, llevas un disfraz de indepe mui bonito pero no cuela,,ala venga @deu si@u

user Anàlisi. | Hace más de 6 años

1- Triomf històric?: El PSC, ben constitucionalista com diuen ells, ja ha guanyat eleccions catalanes. Fins i tot ha governat. I fins i tot amb un president andalús!! Històric? segur? 2- L'independentisme recula? analitzant resultats d'eleccions anteriors cada vegada hi ha més vots independentistes i cada vegada hi ha més participació. La "mayoria silenciosa" no era tan mayoria sembla. Perd dos escons, cert, però no perd majoria al parlament. Analitzant el resultat, 47% vot independentista, 43% vot unionista. A ca nostra, 47 és més que 43. En Comú està enmig, que no se l'adjudiqui ningú. Aposten per un referèndum i són un 7%. 47+7=54: més de la meitat dels catalans accepta un referèndum. 3- Amb tot a favor, absolutament tot, mitjans públics i privats, lobbys de poder, justícia, policia.. tot, no ho han aconseguit. El PP ha fet un paperot que, aquest sí, ha estat històric. I ara què? de moment els líders Europeus ja han començat a dir la seva i insten a Madrid a dialogar.

user adeu puchi | Hace más de 6 años

Jo personalment preferiria ser la sra.Ines arrimadas que el senyor puigdemont,que per molt que cridi no podra ser president de catalunya,a no ser que torni i el tanquin .

user Urna | Hace más de 6 años

Tan historica como inutil.

user ,,,,,,, | Hace más de 6 años

divisió: TV3 per si no ho saps está ben custodiada amb el 155.Ciudadanos son els que han gastat més en la campanya MOLT més.

user A10siau! 《☆》 | Hace más de 6 años

I si li dic barby a Arrimades perque soc un catalanista mascliste i racista! Visca la raça catalana!

user josep | Hace más de 6 años

s´an fet unes eleccions per res, per que el resultat estaba cantat abans d´hora, un fiasco mes del pp, que no sap per a bon va, l´arrimadas a tingut a favor els vots del pp, i de la gent que anaba a votar, a las proximas eleccions no tindra aquets vots i quedara com sempre un partit mediocre.

user Guiem | Hace más de 6 años

Si quieres conocer a un fascista de verdad, fíjate en quien se hace llamar antifascista. No falla nunca.

user MADURISTA | Hace más de 6 años

bueno, los que decian que no eran mayoria los independentistas, con vuestras elecciones almenos ahora lo vereis claro, los catalanes han superado estas elecciones con todo en su contra, gente en la carcel, en el exilio, fascismo campando por las calles impunemente, y aun asi han sabido vencer, LOS VOTOS LO HAN DEMOSTRADO CATALUNYA UNIDA, CATALUNYA ANTIFEIXISTA, CATALUNYA INDEPENDENT!!!