user Menorqui de Ciutadella. | Hace más de 6 años

A tots aquets que están atacan a en Jordi Sintes, el conec des.de fa molts d´anys i conec la seva obra, es el millor fotograf que ha tingut mai Menorca i aixo du odis i enveges,Normal, estem en el país de la envidia.España. Des.de el diari Menorca Jordi no fagis cas mai de aquets que te atacan, te insultan, odi pur, tothom spa que ets el millor, a aquesta persona que deia cuants viistants va tenir en la ultima projeccio de la ultima película seva de Menorca, li contesto jo mateix, Senyor LLuis 2800 persona en 14 dias de projeccio., Menorca i els menorquins Jordi te apreciam, avui se que vas al soupar del diari Menorca convidat per el diari, tindrias que ser tu el nominat a ser el protagonista per tot lo que has fet per Menorca, pero la cultura i mens la fotografía no es apreciada a aquet país.de soy español, español español, Arriba España.

user Necronomicon | Hace más de 6 años

Un famos historiador va dir una vegada que un historiado es tenia que lliura de ideologias i prejudicis. Malauradament no es cas d'aquet senyor.

user Catalina febrer marti | Hace más de 6 años

Va ser tot un plaer escoltar el senyor Román piña,molt interesant lo que mos va explicar amb seriedat i estones de humor.Es llibre que presentava 'ser de los nuestros' explica molt be sa nostre historia balear que crec que mes de un sel auria de llegir.

user Luis | Hace más de 6 años

Estar en misa y repicar es complicado, y Ud. mismo se ha metido en la boca del lobo, es que no se entera ni lo que escribe ni lo que escriben los demás, va por libre, interpreta las cosas como le da la gana. Para que mi cultura sea buena tengo que saber que día nació Ud?. Pero Ud. quien se cree que es?. Por cierto, la animadversión que tiene al Gobierno de Bauzá, no será porque no le hicieron la pelota y le otorgaron premiso de pega?. Vamos, hombre, menos lobos caperucita!!! Y otra cosa, en escaños ganaron los independentistas, en votos NOOO!!. pero la cosa está al 50%.

user Necronomicon | Hace más de 6 años

Per lo que sembla fins i tot mes antic que Espanya. ¿ i tot aixo que ho va explicar en castella?

user Tururut | Hace más de 6 años

Quina empanada que duu aquest senyor. Cualcú que li expliqui que independentisme no es contradiu amb monarquia. I que també es pot ser republicà i no-independentista.

user Puchi I El Huido | Hace más de 6 años

Així que ets monàrquic? Ara mateix t'anomeno fotògraf oficial del regne de Tractoria, així no tindràs que anar mendicantes perquè ningû te contracta .

user Fina Mercadal | Hace más de 6 años

Una presentació del Sr. Román Piña molt interessant. A jo me va agradar molt i a mes a mes ens va fer passar un capvespre molt entretingut

user Antonio Seguí Triay | Hace más de 6 años

Me deleité escuchando a Román Piña Homs. Su rigor en la transmisión de la historia viene avalado por su trayectoria profesional. La Fundación Jaume III puede presumir de atraerse a los mejores, a los más sabios, que son capaces de escribir libros en serie cargados de argumentos y datos contrastados y objetivos. Antonio Seguí Triay

user Lucas L. Pons | Hace más de 6 años

Va ser una presentació molt polida i interessant. Es públic va xalar i apendre coses de sa nostra història com a poble balear. 'Ser de los nuestros' és un llibre molt interessant i tothom l'hauria de lligir. Gràcies a tots ets assistents. Va ser un èxit!