user K-bildu | Hace más de 6 años

Davant sa incapacitat d'orgsnitzar-se, i lluitar pels drets dels treballadors, i per sa millora de ses condicions laborals, optam per criticar aquells que les aconsegueixen. És molt més fàcil acò, que anar contra els poders fàctics, de les grans empreses i els seus 'lobys'. Ja m'agradaria que ed pressionés al sector de la hostaleria amb la mateixa energia, o a qualsevol altra empresa que explota els seus treballadors. Per cert, no incrementa el nombre, sinó la modalitat de contractació.

user Funcionaris | Hace más de 6 años

Crec que aquesta oferta és molt bona. Balears té poquíssims treballadors públics, un 11%. Només Catalunya en té menys, un 10%. Extremadura en té un 25% i Andalucía, les dues Castillas i Aragón en tenen entre un 16 i un 20%. Aquestes plaçes son per serveis bàsics i no és just que les comunitats que paguen més tenguin menys serveis. A Europa la mitjana és del 15% i els països nòrdics en tenen quasi el doble. De vegades la gent pensa en els funcionaris com a “chupatintas”, quan l’inmensa majoria son personal sanitari, asistents socials, bombers, mestres, policies.... les feines més importants per la societat les fan els funcionaris.

user jomatex | Hace más de 6 años

Assó era un ciutadá que va anar a s'ajuntament pel capvespre i solament va trobar un bedel. O no traballan pel capvespre ? li va demanar al bedel i aquest li va conestar "No, quant no travallen es pel mati, el capvespre ni venen"

user ... | Hace más de 6 años

Tenia entès que no es podia fumar just fora del lloc de feina i més especialment si és a l'àmbit sociosanitari. Açò si que seria fàcil de regular.

user Manolo | Hace más de 6 años

Sa notícia diu que milloraran s'interinatge des personal però no veig a aumón que digui res de millorar es rendiment i s'eficàcia de cara a nes ciutadà.

user Lara | Hace más de 6 años

A Un que no es tonto i vigila....es muy fácil hablar desde fuera... porque si es familiar de residente..... Donde está día 24 y 31 de diciembre por la noche?y El 1 de enero por la mañana?y el 5 de enero por la noche..? Esta son solo unas cuantas fechas que se me ocurren, porque que sepa el personal de la residencia va a trabajar con alegria y su mejor sonrisa y que algun@s vayan a fumar i tomar café .., seguro dejan el servicio cubierto y atendido..felicidades a todo el personal por la gran labor que hacéis..

user Gemma Vidal | Hace más de 6 años

Yo que tambien vigilo y no soy tonta, que todo se queda aquí en anónimo (fuera con nombre y apellidos no saldría tan gratuito menospreciar el trabajo de la gente), con mi café y cigarro en mano (porque en mis 30 minutos de descanso me tomo la libertad de desayunar lo que quiera)...decir a todo funcionario, interino y substituto de la residencia de gent gran que formais un equipazo! Atacar, criticar y mentir sale muy barato, que pena.

user Disabte de festes | Hace más de 6 años

Hala venga!! , més places de funcionaris! que a final de mes cobraran tant si rendeixen un 3% o un 38%, dins una entitat que destaca per sa seva ineficàcia laboral, administrativa i política. Es qui aprovin ses oposicions i tenguin sa sort de poder entrar; es seu rendiment intelectual i laboral ja queda minvat un 40% des de es primer dia d'anar allà a passar es dematí i si hi ha algú en ganes de fer feina, es veterans ja se n'encuidaran de "mostrar-lis es sistema" de com passar es dematí ja que més de dos es capvespre han d'anar a "FER FEINA"

user Pericles | Hace más de 6 años

Lo que significa que tendremos un funcionarios del Consell por cada 20 residentes, si a ello les sumamos los funcionarios de administraciones y empresas locales, objetivo cumplido, como en Andalucía, asegurar el voto cautivo por la mayor empresa, pero siempre con dinero de los contribuyentes, hayan votado o no a quien trata de arrogarse el poder hasta la eternidad.,

user la manzana podrida | Hace más de 6 años

Todos sabemos o intuimos de que va tremenda oferta al final de cada legislatura decadente de políticas inverosímiles y erráticas por llamarlas de alguna manera. El consell sobrecargado de personal enchufado de una manera u otra. Si ganan los buenos estarán atados de pies y manos, a la experiencia anterior me remito. Gracias