user Joan Pons | Hace más de 6 años

Ès increíble, emperò típic, com piulen ets intolerants de s'extrema esquerra radical i excluient. Rallen de respecte i ells no en tenen. Rallen de diàleg i ells insulten. Rallen de història i ells se la inventen. Som balears, no catalans.

user Lluís | Hace más de 6 años

Aquesta senyora cerca protagonisme fent espanyolisme i desjectant sa llengua des mallorquins, menorquins i pitiüsos. Vol una Menorca castellana i ara també vol emmetzinar es mallorquins. Parla contra "la catalanización", sense tenir present que aquí parlam mallorquí, menorquí i eivissenc de fa segles, i això no mos fa catalans. En realitat, ella vol reprendre sa castellanització franquista i mos vol vendre que tothom la felicita per sa seva iniciativa, però ès mentida. Es ciutadans de ses Illes Balears hem votar reiteradament es mateixos partits que aprovaren sa Constitució Espanyola, s'Estatut d'Autonomia i sa Llei de Normalització Lingüística, que protegeixen sa llengua nostra i derogaren sa castellanització franquista que ella enyora. Es nacionalistes espanyols a ses Illes Balears són ella, quatre més i es moix!

user Luis | Hace más de 6 años

Voy a proponer algo a estos de MES que tanto les gustan los referendums, aunque sean ilegales. Porque no presentan una proposición para que se celebre en Baleares un Referendum y preguntan a todos los Baleares, si están de acuerdo con el requisito del B2 en la Sanidad?. No creo que se atrevan, saben perfectamente que no tienen posibilidad de ganar!!!. Ale idó. MAI MES!!!!

user STOP ESPALIBANS | Hace más de 6 años

defensam es menorquí!!

user mercurio | Hace más de 6 años

Stop catalibans, tu jefa si que aporrea las teclas sin argumentar. Luego pide me gustas a los compis.

user Stop espalibans | Hace más de 6 años

Els trols de la dreta espanyolista donant cops de tecles de nou, perquè escriure.. i argumentar.. res... de res.

user Lina | Hace más de 6 años

Aquest medi de comunicació ja fa dies que mos ha inventat un nou personatge d'una persona que també li va be aquest joc recolzant a n'aquest persona a fer polìtica molt interesada cap a la dreta de tota la vida.Dissimulau un poquet.

user Joan Pons Gomila | Hace más de 6 años

Sra. Pons Salom abans hi va haver una dictadura i ara hi ha una llei de normalitzatció llingüística o sigui que si mateix hi ha bastanta diferència de concepte, casi sempre és qüestió de voluntat jo en tenc prop de 70 i tenc un cert nivellet (B) de català que m'ajuda a xerrar i escriure es menorquí sense masses disbarats. Que no és molt trist no saber escriure allò que xerra un cada dia en família, amics, i a sa feina? A s'escola d'adults fan una feinada.

user Stop catalibans | Hace más de 6 años

Los trolls de Mes aporreando las teclas de nuevo, porque lo que se dice escribir y argumentar, de eso, cero.

user FS | Hace más de 6 años

Antonia Pons: La llengua pròpia de Balears es el català segons l´Estatut a més de ser també oficial.Fa fredat veure persones com vostè que menystingui la seva llengua.No parli en nom de tota la gent gran.A més perquè jo,no puc tenir el mateix dret que un castellà parlant?