user Joan | Hace más de 6 años

Aquesta gent del PP, com sempre: demagogs, falsos, i ara oportunistes!!! No canviaran mai!!

user Xec | Hace más de 6 años

El PP "defensant ses modalitats" me fa tanta por com quan "defensa sa sanitat pública", "defensa ses pensions", "defensa s'estat de dret" o "lluita contra sa corrupció". Vaja, que estic acollonit.Hi ha ningú d'aquests que "defensen ses modalitats" atacant sa llengua que hagin llegit res en registre formal de menorquí antic? I és que una cosa són ses modalitats geogràfiques i una altra ses modalitats de registre. Clar que n'hi ha que simplement no volen que tinguem registres formals, perquè tanmateix per tot allò formal ja tenen s'única llengua que defensen, es castellà, que sí pot tenir registres formals sense que entri en contradicció amb tota sa riquesa geogràfica que tengui.Tots es que defensam sa llengua pròpia de Menorca defensam ses modalitats, totes, menorquines, però ho feim per mitjà des que realment la defensen, es que en saben, es que coneixen tota sa història i tots es registres, es que saben què és un dialecte, es que saben què és un estàndard, o un grau de formalitat.

user Viajar es la vacuna | Hace más de 6 años

Me gustaría ver ese mismo discurso con er zebiyano, con el laismo madrileño o con los maguitos del monte canarios, pero... ay! Que la Unidad de la lengua castellana sí que la defienden a ultranza con hasta decenas de otros países que casi no se entiende cuando hablan!

user Dani | Hace más de 6 años

S'àvia meva (que en pau descansi) tenia 8 llinatges menorquins i deia: 'ses juguetes', 'parlar', 'de franc', 'anques' i altres paraules que s'han perdut! Es Consell Insular hauria de fer un estudi per recuperar totes aquestes paraules que anam perdent a vegades per paraules que vénen de sa variant central des català (en tost de sa variant menorquina) i moltes altres vegades per paraules que venen des castellà.

user Lucas L. Pons | Hace más de 6 años

Me sembla de dalt de tot, i desig i esper que a partir d’ara sigui així, que apartir de ja ses notes de premsa, comunicats, publicacions a ses xerxes socials, etc. siguin en menorquí. Entenc i respect que una persona catalanoparlant com és sa batlessa d’Alaior o faci en català. Faltaria més. També hi ha que aturar TOTES ses subvencions an es català i a sa suposada “normalisació lingüística”, ja que açò és seguir alimentant es nacionalisme i acelera s’extinció des menorquí. I evidentment, s’han de crear ajudes i subvencions per fomentar, normalisar i protegir es menorquí, només així el salvarem.

user Pericu | Hace más de 6 años

Cromapons, no t'enteres!. D'on treus que "...y després defensar que no poguem ser atessos en menorqui a l'hospital ?. Com s'enten ?...". L'unic que es demana en tema sanitari es que els metges puguin fer la seva feina, encara que no tenguin el títol de català (si el tenen millor), pero que no quedem sense metge només per aquest motiu.

user Ahora se vienen arriba... | Hace más de 6 años

Ahora con lo del catalán en la sanidad se están viniendo demasiado arriba. Es cierto que es excesivo el tema del catalán en la sanidad pero pedir que se escriba en menorquín, mallorquín o ibicenco es una tontería. Es como si los andaluces piden que se escriba en andaluz o los argentinos en argentino.

user Ciutadellenc | Hace más de 6 años

Només el Ciutadellenc vàlid la resta eliminat. No volem Ferrerienc, Maonès, MIgjorner, ni Alorenc, ni res.............

user Menorquí | Hace más de 6 años

No som español i no ho volem ser. Sa nostra cultura

user Menorquin | Hace más de 6 años

Bueno si es el menorquin vale, pero el SI es el Ciutadallec el Mallorquin o el menorquin castellanizado ¡¡NI HABLAR¡¡