user Gràcia | Hace más de 6 años

Tampoc es normal que facin la selecció de personal de menorca a mallorca. Poca efectivitat i eficiència.

user Sentit comú | Hace más de 6 años

Sabeu quan de temps va estar a l'ibavi sense que vingues ningu??? Lo normal es que hi hagi personal a Menorca de tots els serveis.

user Ciutadana | Hace más de 6 años

Quin sentit tenen els serveis que estan ubicats a Palma i es desplacen una vegada a n'es mes a menorca i no xerr de serveis mèdics. Jo pens que només serveixen per desil·lusionar i fer-nos conscient que nomes serveix per dir que també atenen a menorca. Vergonyós. Bona reclamació.

user XXX | Hace más de 6 años

que poquito os queda a los de Mes , a ver si os poneis a trabajar por Menorca y no por Cataluña, sois pateticos ,

user Licenciado.2 | Hace más de 6 años

Quan tingui necessitat la meva mare d'un metge, podrà rebre classes de català a canvi de curar el problema de salut... Quan les persones grans que estan soles tinguin necessitat d'un treballador familiar per ajudar-lo a tenir una mica més de qualitat de vida, perquè soles no es poden aixecar del llit, els hi enviaran uns fulletons escrits en català amb les instruccions per consolar-los... Perquè ja no quedaran treballadors familiars. Quan algú necessiti l'ajuda d'algun organisme subvencionat, la qualitat de servei haurà disminuït perquè es posarà per davant el certificat de català. No jugueu amb el suport econòmic de les famílies, el treball va prou flac... !!!

user Licenciado. 1 | Hace más de 6 años

Tal vegada és que no esteu fent bé les coses, sinó, no caurien crítiques. El tema del decret català ha sigut el pitjor perquè esteu jugant amb el pa de les famílies. Amb la feina de persones que són d'aquí o porten treballant durant anys. No us ha passat pel cap que ens podem sentir molt menorquins, parlar-lo molt bé però que mai hem tingut la necessitat d'escriure'l per la feina o qualsevol altre motiu????. En conseqüència no poder aprovar el exàmen escrit i quedar-nos sense feina?? Això no hi heu pensat?? Que Menorca estava molt tranquil·la, que no havia perdut ni la seva identitat, ni els seus costums, ni s'ha deixat de parlar menorquí o català. Que tothom s'entend, que no hi ha problemes de comunicació entre la gent fins que heu arribat vosaltres, volent canviar-ho tot... !!! Això us passarà factura, us ho asseguro. Qui sou per jugar amb les feines dels menorquins?? Qui sou per jugar amb la qualitat de serveis, ja que s'estan quedant llocs de feina buits?? Haaaaa però no passa res.

user Bing | Hace más de 6 años

Mai MES!!

user Mai- Mes liberarse | Hace más de 6 años

La peor pesadilla para el pueblo es esta gente, su único objetivo es prohibir bloquear crear impuestos, es evidencia que solo piensan en acomodarse funcionarialmente cobrando sueldos oficiales obsesivamente.

user Nemo | Hace más de 6 años

Y por que no proponeis que se rebajen en 150 los funcionarios de Mallorca? A efectos de porcentaje el efecto sería el mismo y se podrían bajar impuestos por el ahorro

user Yo | Hace más de 6 años

No es pot ser MES ases