user Xec | Hace más de 5 años

Per cert, l'any passat van ser 800.000 passatgers.Quan es ralla i es defensa i es reivindica sa importància d'allò que s'anomena "turisme nacional", hem de saber molt bé d'on bé majoritàriament, i sa importància que té, per tant, mantenir una bona connectivitat, també en clau econòmica, amb Barcelona.Més per Menorca (sempre partint de la mobilització social de gent com la Plataforma pel transport aeri) ja va aconseguir la unanimitat al Parlament demanant un preu màxim de 30 euros pels vols interilles; demanda que va ser el preludi de l'increment del descompte de 50 a 75%.També va liderar la reivindicació perquè allò que aconseguia Nueva Canaria per Canàries, també ho tinguéssim a les Illes: el 75% amb els vols a la península.Van deixar clar, però, de tot d'una, que aquesta mesura requeria una OSP (amb un preu de referència màxim) perquè s'increment de descompte no s'absorbís per increments de preus base.

user Cova | Hace más de 6 años

A MADRID ja existeix la OSP!!! Es nota que us falta un poc més d'estar informats sobre s'illa que viviu i cultura, que opinau sense contrastar ses ideas!!! I pes qui no volen catalans, sense ells ens moririem de fam tothom sap (hi ha estadistiques) que son es grup majoritari amb molta diferencia que venen a s'estiu.

user jxuc | Hace más de 6 años

Per es xistosos que volen anar a Madrid que s'en vagin. Es altres milers d'estudiants i residents que freqüentment volam Menorca-Barcelona i viceversa vos saludam. Un poc de sentit comú. Tss

user menorquí 70589 | Hace más de 6 años

Avam si vos enterau que a Barcelona hi van sa gran majoria d'estudiants. No només perque sigui una proposta de Més s'ha de criticar d'aquesta manera.

user AVE menorquí | Hace más de 6 años

Estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior que no es fan a ses illes balears, per temes mèdics, especialistes, empresses que operen entre barcelona i menorca,..

user Junior | Hace más de 6 años

E porque no a madrid

user Frank | Hace más de 6 años

Mes, cada día una nueva tontería (con tal de salir en la prensa). Calados.

user idò | Hace más de 6 años

...será lo único que hace MES por un bien de todos, aunque no me gusta el favoritismo "ETERNO" hacia Catalunya, es hora que TODOS pongan de su parte para el transporte digno y para desestacionalizar las islas como Menorca. Cuantos españoles vendrían a Menorca a disfrutar de fines de semana de la belleza de la isla en otoño-invierno si los billetes costasen 80€ o menos?. Muchos intuyo. Mallorca no tiene este problema y por eso en Mallorca NO HACEN NADA, sino serían los primeros en intentar hacer algo.

user Imparcial | Hace más de 6 años

Que no queremos ir a Barcelona. Que queremos ir a Madrid. Si tanto os gusta Barcelona coged vuestros bártulos (y vuestros pasaportes) e instalaros allí con vuestro B2. Barcelona es una ciudad en decadencia mientras que Madrid se está nutriendo de todas las Empresas que huyen de Cataluña. Donde la gente se entiende y no se veta a nadie. Es la nueva tierra de promisión. Felicidad y oportunidades.

user Igualdad | Hace más de 6 años

Barcelona no quiere más turistas, y tanto los residentes como no residentes tenemos los mismos derechos. Lo que hay que facilitar es la entrada y salida de la isla a precios razonables para todos. No tenemos trenes ni autopistas, pagamos los impuestos como todos. ¿Por qué nuestros políticos no luchan para que todos tengamos las mismas oportunidades?