user policia | Hace más de 6 años

Pels qui no en teniu ni idea del que s'exigeix,,, El regidor Salord es una bella persona, el que pasa es que els altres ineptes dels altres grups, el PUTEJEN i està tot sol davant el toro. No us deixeu endur pel que diu el que ara s'ha passat a Ciudadanos..(ara que veu que els seus s'en van a norris, intenta treure es cap......Oh my god.

user Javivi | Hace más de 6 años

Jajajaja a pagar i callar ciutadans...

user va gros | Hace más de 6 años

Viva la Policia Local de Ciudadela!!! delincuentes los que opinan mal!!!

user TONI | Hace más de 6 años

fuet!

user Tonia | Hace más de 6 años

Quin escandol.!!! Sa policiaaa es veu q es molt importanttt... Cap Regidor de personal posa remei a Ciutadella...Un consell Joan Salord... no et deixis endur per aquest colectiu... però... esper q no els hi doneu tot el q demanen...

user bernat | Hace más de 6 años

Tenen més Policies en Segona activtat, que algun poble Policies a sa seva plantilla

user carles | Hace más de 6 años

Escolta "Per Menorca", el regidor no ha de estar compromés "amb el personal" que per açò ja hi ha els enllaços sindicals, amb qui ha de estar compromés el regidor és amb el poble que el paga, a veure si ho tens clar amb aquest cas el poble és la patronal i els regidors de policia moltes vegades no han defensat al poble i per açò la policia cobra una fortuna pels dies de feina que fan i sempre en volen més i més. Ja és hora de dir prou.

user Bep | Hace más de 6 años

Un altre equip de govern que no haura estat capaç de posar ordre i solució a tots els vividors que hi ha dins el colectiu que només fan feina de dilluns a divendres (segones activitats), i mandos inclosos, això si per Sant Joan tots s'apuntes a fer hores. Problema principal el " Cap ". I no us poseu tant amb els que realment cada dia es posen l'uniforme i surten al carrer, fan torns i feina en festius i caps de setmana........ Dins totes les administracions tenen "personatges" (oficines incloses), però es veu que es mal d'aclarir per molta voluntat que hi posi el polític de torn.

user No som iguals tots | Hace más de 6 años

Que as Mercadal treuran es cotxes de policia de dins sa cotxeria es dias de sa fira de sa perdiu,per possari un galliner de aus i altres animals.I tot aixo u troben ben normal i cap sindicat obre el bec...

user Per Menorca | Hace más de 6 años

I jo em deman??? Quan aturarà sa policia d'exigir??? No són els únics que fan feina a s'ajuntament i sa resta de personal també necessita d'atenció. Justament crec que és de ses poques vegades que tenim un regidor compromès amb es personal. Una mica de calma senyors policies. No es pot estar sempre revindicant.