user Stop feixistes catalibans !!!! | Hace más de 6 años

El nivell que tenen els que nomenen en Franco i el feixisme a cada comentari es realment lamentable. Una espardenya vella en te més. Si, ja ho sabem que sou admiradors dels dictadors i que no hi ha més bon feixista que el que acusa un altre de ser-ho. Els lloros tenen més gràcia que voltros.

user josep | Hace más de 6 años

jos at dire que i viscut 40 anys a l´illa i se del taranna que ia, per tan no em pots dir res de nou, nomes et dire que la enveja i sentiemenr d´inferioritat sus menxa, en cuan para josep li dic que soc nascut despues de la guerra civil i en aquell moment estaba prohibit el catala, nomes es podia estudiar el ïdioma del imperio, per aixo el motiu de faltas d´ortografia, pero al menos o intento, no comb tu que escrius amb un altre idioma i si es nascut a menorca desprecies la teva llengua materna.

user Desigualtats | Hace más de 6 años

Seguin amb les desigualtats. Els que no som castellanoparlants som ciutadans de segona. Els castellans poden utilitzar la seva llengua sense problema a casa seva i també quan venen aquí. Els seus fills aprenen castellà a l’escola, tenen més de tres hores de castellà a la setmana. Noltros no podem utilitzar el català a castella, diuen que no ens entenen i és mentida: a França i Italia ens entenen perfectament si xerran poc a poc. Els fillets de Balears no renen ni una hora de català si viuen a Castella. I ara que es feia una llei per poder utilitzar la llengua a ca nostra reculen. En el fons el problema és que hi ha gent que creu que la llengua i cultura castellana és superior, i aixó és feixisme pur i dur.

user illenca | Hace más de 6 años

Quina pena,sa llengua en comptes d´unir-nos ens separa.Sempre empravem ses dues llengues amb respecte.però alguns els interessa pel seu benefici, que ens enfrentem.

user Biel | Hace más de 6 años

El castellano tampoco tendría que ser requisito... total.. el idioma no cura, no?

user Sí Cat | Hace más de 6 años

Sí , estim es meu idioma, menorquí que és dialecte des català!!

user Infermera | Hace más de 6 años

Justo ze el kasteyano, komo boi a aprendher katalan?

user Para Josep | Hace más de 6 años

Puede que el catalán sea tu primer idioma, pero con las faltas que tienes no te darían ni el A2. No sabes ni escribir correctamente en tu lengua materna pero se lo exiges al personal sanitario... Suerte

user No cat | Hace más de 6 años

Para Josep ignorante aquí no parlamos aquí charramos quédate en tu comunidad autónoma que es Cataluña y si no te gusta vete con tu primo Puchi a Bélgica

user Stop feixisme! | Hace más de 6 años

Los idiomas no salvan vidas! Pero se ve que el castellano si. Si no sabes castellano puedes ser la mejor doctora del mundo y hablar otras 20 lenguas que no podrás trabajar en la sanidad pública española. Saber calatà no pot empitjorar sa sanitat. Prou demagògia barata.