user Més troles i menys cotxus | Hace más de 6 años

Totalment d'acord "pamaria" un aparcament al costat dels troles és imprescindible.

user Caminar és salut | Hace más de 6 años

Temps al temps,... I mentres està clar que tots hem de pensar quan anam caminant o és necessari agafar es cotxu (gent gran, compres, fiets petits, malaltia,...) Caminar és salud.

user Pamaria | Hace más de 6 años

Maria. "Fer feina" está muy bien pero se tiene que "fer feina" con los objetivos claros y sabiendo que lo que los ciudadanos necesitan va primero y el postureo va después. Ciutadella está llena de placitas con encanto dejadas de la mano de Dios y sin mantener adecuadamente. En cambio tener una bolsa de aparcamientos al lado del transporte público es prioritario y aquí parece que les importa un pepino. "Fer feina" no puede ser caminar como una gallina sin cabeza, dando palos de ciego por tal de conseguir otra foto de inauguración.

user maria | Hace más de 6 años

Està molt bé ser crític i jo som sa primera. Però no es pot criticar per què en el diari es publiqui un projecte i es contesti per què no asfalten al carrer de ca meua. M'inmagin que ses obres es fan una darrera s'altre i depen de permisos, concursos,... I surt quan surt. Per què ses urbanitzacions? I s'aparcament? I s'estació? Hi ha molta feina pendent i crec que aquest ajuntament l'està fent. Ser constant i persevant en la feina és bàsic. Seguiu així, no defalliu. I entre tots farem una Ciutadella més agradable per viure.

user Joan de se Vinya | Hace más de 6 años

De qui ha estat s'idea?? Seria molt interessant saber de quin p...... polític de m...... ( es punts suspensius volen dir de mèrits) ha tingut se gran i brillant idea. Açò sí, se segueix amb es lema d'aquest ajuntament: " llevar i no posar ""

user Menorkinus | Hace más de 6 años

Es gastaran 270 mil euros amb una plaça que no fa cap falta i deixaran els carrers i aceres de Ciutadella que estan fets una porqueria, MAI MES!!

user Menorkinus | Hace más de 6 años

Aparcamiento rudimentario? menos mal d'aquest aparcament!! pero no, el llevaran per fer un jardinet, es que no pense ningu dins aquest ajuntament??

user MAI MES | Hace más de 6 años

Mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més, mai més,

user Logic | Hace más de 6 años

Treieu la valldemossa i dins la nave, ben acundicionada es clar, hi podeu possar una miniestacio d autobussos, que com a minim estara millor de lo que ara tenim i en cuant a lo de llevar parkings propos llevar es que hi ha reservats davant s ajuntament, o tots morus o tots cristians, aixi cuan tingueu que donar voltes durant mig hora i acabar aparcant on el bon jesus perde les sandalies , vus donareu conta de la falta de aparcament que hi ha......

user Veïna | Hace más de 6 años

Millores en una estació provisional? Parc perquè es cans hi vagin a cagar? Il•lumineu com toca es Camí de Maó i aclariu es carrers d’es poble, que un poc més i hi deixam ses anques en es grans forats que hi ha per tot arreu.