user Ciutadana | Hace más de 6 años

Preocupació pel baix nivell de la presidenta susana mora, preocupació per que desconeix les competències que té i les que deixarà de tenir. Massa discurs polític per no fer política.

user Pereyra | Hace más de 6 años

DESAPARICION DEL CONSELL INSULAR, total para lo que sirve.... oder la vida al sufrido ciudadano.

user Menorquin | Hace más de 6 años

DISOLUCION DEL CONSELL INSULAR, YA. Total solo sirve para sangrarnos, crear problemas donde no los había y prohibir, prohibir y prohibir hasta la saciedad. Trabas burrocráticas a todo. Inseguridad jurídica generalizada. Cambios de normativas cada cierto tiempo. Y ahora añadimos el tema del alquiler turístico del que no saben cómo salir del atolladero. Por suerte ya falta menos.

user pepe | Hace más de 6 años

El que afirma tener fiestas diarias en el patio contiguo a su casa nos podría informar exactamente donde vive, así podríamos saber si hace acusaciones coherentes o simplemente miente, inventándose molestias para defender lo indefendible.

user practicante | Hace más de 6 años

Vos esteu equivocant i vos pasará factura... no sabeu el que esteu fent, rectifiqueu... será el millor...

user esfumado | Hace más de 6 años

Hoy por hoy buscar un político mejor que Biel Barceló, Francina Armengol, Susana Mora, Maite Sarlord, Cristina Gomez, Nel Martí, y sus colegas, no es nada difícil. Y si no me creen, hagan un repaso a su trayectoria dejada; carreteras, energias renovables, guarderias low cost, decretos sobre el catalán y la salud, politica sobre vivienda, Ley turística, Impuestos, etc. Otro podríamos profundizar en su gestión. Con que vengan otros y no hagan nada, ya salimos ganando.

user Per al saberut que diu que no entenem res | Hace más de 6 años

I tant que ho entenc! Entenc que no puc dormir des que el vesí s'ha posat a fer d'hoteler. Si tinguessis festa dia sí dia no al pati de ca teva veuries si ho entendries.

user Para menorquín hipotecado | Hace más de 6 años

Dius "Susana, piénsate bien lo que haces", i ho repeteixes. Sona fins i tot a amenaça. I jo em deman: ¿Tu et vas pensar bé el que feies quan signares una hipoteca que difícilment podies pagar?Pensar sempre va bé... Tots hauríem de pensar.

user Arguments | Hace más de 6 años

A mí els posicionaments dels partits m'importen un rave; sigui PP, PSOE, Més o Podemos...: m'és ben igual. L'argument de 'ens hem equivocat i ara ens treuran del govern' no hi cap en aquest assumpte. També he llegit el Consell 'va contra els menorquins'... I jo dic: Quins? Heu fet un referendum? Una enquesta? Parleu per vosaltres, per favor. S'acusa al Consell de 'mirar por los intereses de la patronal hotelera'. Doncs vos diré que jo estic fora del sector hoteler, però que l'intrusiste no m'agrada: ni en la meva feina ni en la dels altres. Uns paguen impostos i atenen nomes i lleis... els altres, no. Això no és pot dir que sigui lliure competència. Permetre-ho tot sense control ens aboca a la selva, a un descontrol amb unes conseqüències clares: feines en precari, davallada dels preus, pèrdua de qualitat, saturació i massificació... Per no parlar d'altres efectes molt més perniciosos. Llegesc 'nos estamos equivocando con el tema'. Parlem-ne, però amb arguments i sense embuts.

user La ciutat és per qui hi viu. | Hace más de 6 años

Jo també tenc hipoteca. I també treball per pagar-la i pagar els impostos, l'IBI, i tots els impostos urbans, per mantenir la ciutat on vivim. Ara el meu veí fa de hoteleret amb la seva casa, en negre, per descomptat, i s'ha acabat la tranquil·litat: renous i molèsties fins ben tard. Nosaltres ens aixecam prest per treballar però, pensau que l'importa? Gens ni mica. Diners fàcils a costa dels vesins.No vull que es permeti el lloguer lliure i açò sigui un campi qui pugui, com comença a ser. És vergonyós com alguns se permeten molestar els vesins i es creuen en tots els drets. Vesins sense escrúpols, amb un comportament abusiu i insolidari. Si volen fer d'hotelers que ho siguin realment, respectant totes les normatives.És vergonyós com reclamen respecte aquells que no en tenen cap amb els vesins.