user Dani | Hace más de 6 años

Pues bien contentos que están los taxistas, los propietarios de bares y los que tienen hoteles y casas para alquilar!

user Complicado | Hace más de 6 años

MAL: pelearse, coger un coma etílico, realizar sexo en la calle, abusar de las personas (sobretodo mujeres), mear o defecar en la calle, robar, ensuciar las calles, insultar, vomitar en la calle o locales, no respetar turnos o colas, estacionar mal, conducir bebido, destrozar mobiliario urbano, vehículos y viviendas. Bueno, en definitiva: cosas de ssentido común y lógica... pero si fallan los principios, moral, respeto y educación.. no hay nada que hacer.. aplicar la ley.

user Salat | Hace más de 6 años

Com no ha de venir gent, si cada any es ven més sa festa? Ara tenim lo que em venut tots aquets anys. A sa sortida d'es barco que mostrin sa reserva (casa, hotel...etc) si no hi ha reserva, cap a casa. I sino hi ha prou hotels a Ciutadella, hi ha més pobles a Menorca on anar a dormir...

user Stop espanyolans | Hace más de 6 años

Stop gent de fora

user stop catalibans | Hace más de 6 años

Stop a venedors de consignes dirigides als que no pensen i només repeteixen els topics com a lloros. Mai més.

user Núria | Hace más de 6 años

Jo crec que sa millor solució seria que no deixassin venir tanta gent (multiplicació de viatges per mar i aire) i que hi hagués un control de qui vol venir: menors acompanyats per adults (si no, cap a casa!) o amb autoritzacions des seus tutors... Crec que hi ha moltes altres solucions...

user Stop feixisme! | Hace más de 6 años

No crec que aquestes xerrades siguin tan cares com per només valorar es seu cost. Però sempre en podem fer demagògia, que surt barat, i començar a dir mai-més i xorradetes per s'estil. Que venen molt joves de fora no és cosa d'avui ni d'ahir, no culpem cap govern quan es més interessats són qui lloga cases i qui té bars.

user TOFUL | Hace más de 6 años

ya empezamos ha dar por saco, cuando faltan cuatro meses.. Quien haya puesto estas charlas en marcha ,demuestra ser más infantil que los menores que puedan venir.. Venga gastar dinero¡¡¡ como no sale de sus BOLSILLOS, se pueden hacer todas las tropelias que uno quiere ENCIMA DARLO COMO NOTICIÓN¡¡ SRS,no les parece que en el pueblo hay cosas de primam más que esta ESTUPIDEZ???

user Toni | Hace más de 6 años

Aquestess xerrades.. espero q també es facin pk no poden dormir enmig dels carrers i ses platgesss... Que durant aquest any hi haurà molta gent q no tindrà casa a causa del lloguer.. quins politics més flacsss!!!! Me podeu explicar on dormirà sa gent q ve x Sant Joan????

user Stop masclisme! | Hace más de 6 años

Sant Joan lliure d'agressions masclistes! Per açò hi ha que lluitar. Cada anys són més es casos de abusos sexuals denunciats i no denunciats. Grups d'acció antimasclismes ja!!