user Xec | Hace más de 5 años

Què vos jugau que quan, a base de picar pedra per part dels menorquinistes, es comenci a veure venir que ho aconseguirem, es peperos seran es primers que es voldran posar medalles. Sort que aquest Gobierno ja és història. Ara, com a mínim, ja no és impossible i s'ha de demanar. A poc a poc... Llàstima que no tinguem mai governs espanyols condicionats per diputats propis en es Congrés i sempre hàgim de passar mil penúries per arribar a aconseguir coses tan justes i necessàries com aquesta!

user titi kaka | Hace más de 6 años

La única declaración de servicio público justificable es a Mallorca, los vuelos interislas, Palma es la capital de las islas Baleares, ¿que coño pinta esa propuesta de declarar a Barcelona de interés público?, de que público?, yo voy a Palma a resolver mis cosas, y después uso los vuelos a Santiago de Compostela, Sevilla, Valencia, Santander, Lisboa, Jerez de la Frontera, pero a Barcelona, ¿voy a ir a hacer turismo allí?

user Jack Espárrago | Hace más de 6 años

@Menorquí, lo primer set veu es plumero a tu...Sa OSP de Madird la va aprovar s'anterior govern del PP, si aquells que tu votes segurament. S'ampliació del 75% es va presentar per a tots els vols a sa península, i es govern del PP (mira tu, una altra vegada) el va tombar sense donar explicacions. Ara que em dius?

user Ponent | Hace más de 6 años

Pero que os habeis creido que sois. Pretendeis pagar menos que el resto de españoles ??? Se os nota a todos que lo que buscais es ser un pais separado de España. Si no os gusta , barco y para otro sitio

user Menorquí | Hace más de 6 años

Per començar, lo que demanava MESxMENORCA inicialment era ampliar es descompte a nes 75% a sa ruta amb Barcelona (només Barcelona). Se'ls hi veu es plumero! Si vetllesin per es benestar d'es menorquins, també demanarien aquest descompte per sa ruta amb Madrid, per exemple. Però clar, tots sabem que darrera des 90% de ses propostes de MES hi ha un objectiu pancatalanista, de construcció nacional des "països catalans", i d'odi a tot lo que els hi sona a Espanya. Per sort els hem calat a temps.

user cromapons | Hace más de 6 años

El tractament del govern central cap a noltros es colonial. Ells, empren els nostres impostos per fer-se AVE que els duguin des de Madrid a qualsevol punt d'Espanya. Noltros no comptem per res. Solament volen els nostres doblers i prou. Som uns subdit i solament ens queda callar i acotar e cap. Menorca britanica !! estavem molt millor.

user Volando voy | Hace más de 6 años

"El objetivo era que se fijase un precio de referencia que impidiese que las compañías, como han venido haciendo con anteriores aumentos del descuento, incrementen proporcionalmente el precio de los billetes, haciendo que en la práctica el aumento de la bonificación no tenga efecto en el bolsillo de los viajeros." Vaya! q buena idea!; por que no se aplica este mismo criterio para la OSP con Madrid q nos tortura desde hace años?

user Jack Espárrago | Hace más de 6 años

Mos movem?? Ah no, que aquests van a ses manis amb els del PP i C's, que han tombat sa declaració de servei públic i/o descompte de resident del 75%... Sabeu que els metges que venguin a Menorca a treballar tampoc els farà molta il·lusió pagar 250€ per anar a veure sa seva família?? Idò!

user illenca | Hace más de 6 años

Desde que he nacido he vivido del turismo y tengo cincuenta años,y mi padre que en paz descanse, ya comentábamos a la hora de comer el problema del transporte.Es el único problema serio que tenemos los menorquines y no me cabe en la cabeza que nadie sea capaz de arreglarlo.

user Frederic Villariu | Hace más de 6 años

Amb notícies així me fan ganes de proclamar... jo no vull ser Espanyol!!