user Joana Marques | Hace más de 6 años

La meva mare va ser pacient de l'hospital de dia. Sempre la van tractar amb gran professionalitat però sobretot amb una gran humanitat. Fins i tot en els seus últims dies de vida no van faltar les paraules amables i la proximitat. Se'n va anar sense dolor i sense patiment. Us estaré eternament agraïda.

user BOP | Hace más de 6 años

Ahir mateix es va notar l'alt nivell que té aquest equip. Un gran curs de càncer colorectal, molt bona organització i ponències d'alt nivell de tots els col·lectius que van participar.

user Agraïda | Hace más de 6 años

Sou uns professionals de cap a peus intentant curar i salvar vides. Mentres els polítics enreden amb ses llengues posant foc on hi hauria d' haver sensibilitat. Moltes gràcies a tots.

user usuària | Hace más de 6 años

Aquest equip no té límits. Una gran notícia. Enhorabona.

user Lo que vale | Hace más de 6 años

Esto es lo que vale. Ni lenguas ni certificados ni niveles. Profesionales entregados a su profesion, actualizados en sus conocimientos. Gran equipo medico y de enfermeria en oncologia con ganas de avanzar. Se ha puesto en marcha la radioterapia, han venido dos oncologos, hay consulta de enfermeria oncologia, los enfermeros estan poniendo unas vias especiales que evita que los pacientes tengamos que ir a quirofano. Y todo con un trato exquisito. Estos profesionales se lo merecen todo

user agraït | Hace más de 6 años

Tenim un equip d'oncologia fantàstic. Gràcies a la Dra. Afonzo i al seu equip!

user Lina Mercadal | Hace más de 6 años

l'última vegada que vaig anar a hospital de dia em vaig trobar que havien obert una consulta d'infermeria nova. Mai m'havien tractat tan bé. Em vaig sentir escoltat. Van resoldre tots els meus dubtes i van disminuir la por que tenia abans d'enfrontar-me a un nou cicle de quimio. Gràcies per tota la feina que feu i sobretot pel tracte humà imprescindible en aquesta malaltia.

user Malalta | Hace más de 6 años

tenim molta sort amb els oncòlegs que tenim i amb el personal d'infermeria. La radioteràpia un gran avanç. Ens sentim molt protegits pels nostres professionals

user Margarita P. | Hace más de 6 años

crec que és dels millors serveis de l'hospital. La consulta d'infermeria ha suposat un abans i un després. M'agrada saber qui és la meva infermera.

user Platón | Hace más de 6 años

Hoy he visto una entrevista a la representante del movimiento " Mos movem". Qué verguenza lo que dice. La entrevista fue hace unos años, si no recuerdo mal, fue en el año 2013. Como habla de Menorca. Yo confiaba en este grupo, pèro después de ver y oir a esta señora, no me volveran a ver nunca más con ellos. Que poca seriedad.