user Ffff | Hace más de 6 años

.... Hola de nou. Seguim amb la justicia; trobau bé que acusin de odi,a un mecànic per no posar bé un cotxe de una PN? O a un pallaso per està quiet amb un nas vermell devora la GC? Sa censura de Arco... D'un llibre... Encausar tuitaires, youtubers i rapers... Sa meva opinió és que quan ens movem ho fem per enrera. Aquest país ja va tenir un problema d'itentitat nacionalista fa un anys, per mi més greu!!! Vau veure ningú cridant "a por ellos" als cosos de seguretat? A en JC Yoldi va poder anar a la sesió d'investidura del parlanent Vasc, a en Junqueres, no el volen traslladar ni a una presó catalana... Ja ho dic. Anam per enrera. VISCA LA LLIBERTAT. VISCA LA GENT BONA

user Ffff | Hace más de 6 años

Salutacions menork. Jo faig el neu comentari amb els nombres de les votacions, ja que el govern mai ha volgurmt fer referendum... Democracia, van votar el 21 d, i que va sortir? Ara no hi ha cap candidat que agradi, quina és la teva opinió? Mentides, ja hi va haver un president que va dir que el que sortís del parlament, Madrid no pisaria traves...jaja. Es partit que governa a cercar firnes per dur al senat. Sobre exil.liats i presos polítics, sebse violencia no poden acusar-los de sedició i traició... I si no euro-ordre al canto...

user antoni | Hace más de 6 años

menork: Com ho saps si no hi ha hagut cap referèndum?.En quan a exiliats i presos politics tindries d´escoltar el que en pensa l´exjutge del Tribunal Suprem José Antonio Martin Pallin.També el que pensa sobre qui goberna España.

user menork | Hace más de 6 años

Ffff no confonguis escons amb vots. Amb vots (que es com es conten els referendums) no hi ha la meitad de catalans favorables. Tambe quan xerrem de democracia hem de pensar amb s'altra banda quan al parlament catala es van botar tots es drets i totes ses lleis. I ja es hora d'acabar amb una altre gran mentida pq ni hi ha exiliats ni pressos politics, açò es lo que te fan creure. Que sa justicia ha agafat sa part mes extrema? D'acord. Injusta? Exagerada? Fora de lloc? D'acord. Ara no tenc cap dubte (al menys així ho vull creure, no som un expert), i es temps donara i llevara raons, que esta fet dins lo que permet sa llei.

user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Senyors/res açò va democràcia i de drets humans... Per desgracia aquest estat fa pases per enrera amb ambdues coses. Cop d'estat al parlanent, i a votar... Surt 70 indepes,per 57 del 155, d'escons. Per què no es respecte? Un altre manera és 78 escons favorables a referendum pactat, per 57 desfavorables... Si fossim una democràcia avançada no haguerem arribat a aquest punt... gent exil.liada i presos polítics que trist.VISCA LA LLIBERTAT, VISCA LA GENT BONA.

user menork | Hace más de 6 años

S'identitat de tot un poble? Aquesta es sa comedia i lo que aquedta gent no arriba a veure, que no hi ga recolçament internacional i lo mes important (que baix es meu punt de vista no te permet xerrar d'identitat d'un poble) qud no tenen ni majoria de catalans. Posan-hi 2 millons i mig (tirant a favor) i fins i tot una majoria simple (la meitad mes un), que no hi es, creus que son prou? Creus que una majoria simple pot decidir una cosa tant important? Creus que una majoria simple representa s'identitat d'un poble? Aquesta es sa comedia i es motiu de pq no pot funcionar i si jo fos es govern Espanyol, dema mateix els deixava fer un referendum amb 2 condicions, que no contin mentides (es a dir que assumeixin conseqüencies com per exemple que surten de Europa automàticament) i que tenguin una majoria qualificada.... estic convençut que ni de prop s'atraquen a la meitad. I mira que mes a favor que ara amb s'inutilidad d'Espanya i es seus governants.

user Joan | Hace más de 6 años

En España tiene las puertas abiertas para venir cuando quiera, eso sí que también tiene las puertas abiertas de soto del real para cumplir su condena, lo que se hace se paga.

user Stop feixisme! | Hace más de 6 años

A menork, s'identitat de tot un poble no me sembla una comédia, con deia, objectiu nombre 1 des mitjans de comunicació aconseguit, desprestigiar tot lo català. Sa propaganda catalanòfoba que es fa a Espanya no interessa a cap català. Per aquest fet han sortit d'Espanya, per fer-se sentir fora, a Europa. Amb una euro-ordre teniu es vostre tan estimat president Puigdemont a Espanya, mira si és simple.

user menork | Hace más de 6 años

En realitat, Sop Feixisme! Lo curios d'es cas es que esta constantment per premsa afovoreix a ell mateix per mantenir viva aquesta utopia republicana i tambe, encara que soni a increible, al PP, ja que mentres es poble s'entreten amb aquesta comedia els escandols de corrupcio i es judicis segueixen tapats. A vegades penso que es es matex M. Rajoy o el PP que els incita i fins i tot subvenciona per seguir amb aquest "cuento".

user menork | Hace más de 6 años

Manumenorca sorprenent sa teva fe per una persona tan en contra de l'iglesia i que tenguis un fe tan devota i profunda per en Puigdemont. Deu ser es teu Deu i a tot li dius Amen, Amen.