user una llastima | Hace más de 6 años

Una vertadera llástima. N,Emilio es una persona feinera,competent i válida. Pot passar de sa política perque de feina no n'hi faltará, no tots els polítics poden dir lo mateix ja que molts viuen de sa política.

user Joan Calan Porter | Hace más de 6 años

Todavía estoy esperando ver las cámaras de seguridad que TENÍAN que colocar en la zona de Sa Cova para vigilar y controlar a los energúmenos borrachos que no se controlan y joden el descanso de los residentes, será este año??

user Politicos ineptos | Hace más de 6 años

Madre mia! Lo que nos espera en Cala en Porter. No ha habido hasta ahora ningún alcalde que haya hecho bien sus deberes en esta urbanización . Veremos lo que nos toca proximamente

user Ciutadà de Lô | Hace más de 6 años

Aquest és es més viu de tots! D'aquí un any es celebrem eleccions, i veguent el que li pot venir damunt entre es Centre de Salud que no sap ni per on partir (des pas que anam mus perdrem tots es doblers subvencionats, i després direm que no n'hi ha) i sa sentencia millonaria des Melià Hotels... qualsevol no seria més llest i anar a fer feina un altre lloc. Ui ui ui, ara d'incertesa serà es pròxim candidat del PP... na Coia a nes Consell i posant es xalet legal per s'estiu, es de calan porter a calan porter, n'Arturo per allà on és, na isabel a cultura.... ai que li tocarà a un jove... Crisobal tens tots es nombress... tot ai açò i que veig que es dos candidats de banda i banda seran un poc mal aclaridos de sebre qui seran... sort Agis! ahh si, i pensau, que demà es vaga, però es peperos són molt feiners i faran feina (o açò diran) i després quedaran be amb una foto des "8 de Març" a ses xarxes socials

user Menorquino | Hace más de 6 años

Gràcies per sa feina feta Agis. Sort i ventura en aquesta nova etapa

user Realista | Hace más de 6 años

Con lo que cobran los del PP en el ayuntamiento, 300.000 euros nos cuesta cada año a los ciudadanos, habría dinero más que suficiente para comprar el edificio de La Salle y convertirlo en centro de salud.

user Més mentides | Hace más de 6 años

El mal rotllo que hi ha, des de fa temps, entre l'equip de govern del PP ho sap tot Alaior. Han convertit Alaior en un poble dormitori, açò sí, tot l'equip de govern cobra un bon sou públic de l'ajuntament, 300.000 euros cada any.

user Sant Jaume | Hace más de 6 años

Aquest ha anat molt viu, ara que ve el mal temps abandona l'embarcació. Deu estar fart de tapar la mala gestió de na Coia Sugrañes.

user Ex votante del PP | Hace más de 6 años

Como no va a dimitir, con el engaño de la parcela del nuevo centro de salud al descubierto y la chapuza de la licencia de Meliá Hotels a punto de decubrirse.

user Alaurenc preocupat | Hace más de 6 años

Ara veurem quina mus la fará en Llorenç. Esticm bastant preocupat. Esper que no li donin massa mando. Coia ves altantu que una cose es asosorar i s’altre es dirigir