user Yo | Hace más de 6 años

Los menorquines y su mentalidad del NO a TODO! Así nos va.....

user vergonya cavallers | Hace más de 6 años

Si, ens sona molt Son Quim, els socialistas van donar l'interès general a una empresa que a mès de privada que no va poder demostrar mai ni la propietat, l'arrendament ni altres drets demunt sa finca, però com el sol·licitant era amic de uns tals Marc Pons, Joan Marquès, Joana Barceló ......i altres socialistas e li varen donar.

user Biniancolla | Hace más de 6 años

Quina bona notícia!! Ja era hora!! Només falta que l'Ajuntament i la Policia Local de Sant Lluís facin complir l'ordenança de sorolls i rénou a l'Hotel Menorca Sur i puguem viure tranquils a Biniancolla. Com a veïna denúncie que ja està bé de la barra lliure que té l'Hotel Menorca Sur amb la música i els concerts a tot trapo durant tot el dia i que estem patint fa ja molts anys!! Justícia per a tots!!!

user SOM XIMPLES | Hace más de 6 años

Aquí no es qüestiona si era una tanca amb pedres, o sense ús, si feia falta aquestes instal·lacions o no, en cap moment, aquí el problema és que els polítics, en aquest cas del PP, es passen les lleis pel forro, les adapten a les seves necessitats i a les dels seus amics, si era rústic, era rústic, i declarar uns terrenys com interès general per desestacionalitzar i construir un parc aquàtic perquè vinguin turistes fora de temporada a llençar-se per un tobogan d'aigua és perquè ens prenen per beneits, per babaus, això és el que som per ells, uns ximples que anem a votar cada 4 anys i a callar. Aquest parc la setmana Santa de l'any passat era tancat, si tancat!! No tenen vergonya

user Cesgarden y otras del PSOE | Hace más de 6 años

Recorden l'interés general de Son Quim que van donar els Marc Pons i Joana Barceló sols perque el seu gran amic socialista Josep Carretero amb anta insistència ho havia demant. deu haver ha pagat ja el rebut que va amagar l'alcaldessa del partit dins un calaix?. Es dignarà la fiscalia a donar resposta a la denúncia presentada després de l'aprovació de les conclusions per la Comissió d'Investigació aprovades per rel ple sobirà. I encara n'hi ha que celebren bodas i altres esdeveniments a Son Quim,I amb quins permisos? hui, hui, hui.

user Menorkinus | Hace más de 6 años

Vos sona Son Quim? a Ciutadella el PSOE.PSM tambe ha donat interesos generals a instalacions/empreses privades perque va considerar que era beneficios en aquell moment. Demanau a sa gent que fa feina a l'hotel de Biniancolla si els ha millorat, tenim un greu problema a Menorca i es diu enveja, aixi no anirem enlloc mai.

user No cat | Hace más de 6 años

Cada día me da más asco los menorquines con los comentarios que leo así nos va somos la última m..ierd.. o mentalidades, la cuesta todavía en círculo haríamos por caminos de piedras sinvergüenzas

user Un Menorquín | Hace más de 6 años

Los argumentos que presentaron eran absurdos, pero para leyes absurdas .. argumentos absurdos. Antes era una tanca sin uso, no diré llena de ratas, pero ...Para mi, lo más lógico ahora sería dejarlo como está, y el dinero que podría costar su demolición que lo usen en arreglar la carretera San luís - punta prima, que el último trozo da miedo. Ahí donde esta, prefiero un parque a una tanca vacía.

user Kiko | Hace más de 6 años

La justicia española es lenta y penosa y en muchas ocasiones no existe.

user OTRA DEL PP | Hace más de 6 años

Hola Tobal Coll, Santi Tadeo, Marta Vidal y Salome Cabrera, Hola Partido Popular, avui no passeu un comunicat?