user Pau | Hace más de 6 años

la llei es la llei: Tens raó,la justicia es molt lenta i a les ordres del govern espanyol.Si no fos així TOT el govern espanyol estaria empresonat.Segons la UE és el pais que més lleis incumpleix i no parlem de la Constitució de la que dia si dia també se salten algun article.

user dic | Hace más de 6 años

@Yo : Allà dona les classes en la llengüa dictada per el centre sense cap problema.

user ,,,,,,, | Hace más de 6 años

Segons el sr. José Antonio Marin Pallín exfiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem NO son fugits.Els fugits s´amaguen i no es presenten davant la justicia.

user josep | Hace más de 6 años

ratas a la carretera et dire que a mi a la meva edad no en fot el pel ni deu, i que desde que tinc us de rao,i pensat com ells, a per sert tinc 71 anys i tu ia as deixT EL CHUPETE?

user Un Menorquín | Hace más de 6 años

La consellera de enseñanza huida .... vaya vaya.. que tendrá que temer?? será que tal vez si hay cositas raras en la enseñanza???

user No per repetir - ho és torna veritat | Hace más de 6 años

Cromapons, el teu discurs em recorda paraula per paraula al d'algú...ah si, al de Bélgica. És nota que teniu nova cantarella, ara toca dir que el jutge no l'ha escollit ningú...quants cops haurem de sentir el mateix argument (?) absurd. La llei és la llei i la justícia malauradament molt lenta.

user Rates a la carrera | Hace más de 6 años

Josep, aprender a llegir i aixi no era fotran tant es pel :-)

user Sebastia Benejam | Hace más de 6 años

La entrega de la ínsula Barataria fue utilizada por el Caballero de la Triste Figura como promesa a Sancho para convencerlo y le acompañara en sus aventuras. Pero, “la séptima noche de los días de su gobierno”, harto y hambriento, el fiel escudero del hidalgo abandonó la ínsula no sin antes rogar por su antigua libertad. Falta hace que algunos relean el Quijote..no?

user cromapons | Hace más de 6 años

Ara resulta que un jutge que no ha estat escoliit per ningú por decidir si un candidat escollit per 2 MM de persones.pot ser President de la Generalitat o no. Espanya es l'unic pais d'Europa amb presos politics i exiliats, no hi ha res pitjot quie els jutges prevaricadors. Es veu clarament quant retiren l'ordre contra Puigdemont, es veu clarament quant no deixan sortir el de la ANC per ser investit, La judicatura espanyola es un niu de vivores al servei del PP.

user josep | Hace más de 6 años

a rates de la carretera, t´as definit molt be amb el nom d´usuari que tas posat.