user Marina | Hace más de 6 años

M'encanten els comentaris de dones que afirmen que "sa majoria de dones de Ciutadella volem que sigui un fabioler". Entenc que per majoria es refereix a ses seues amigues i a ses dones des seu cercle social més proper perquè, sent així, jo puc dir, amb contundència, que sa majoria de dones de Ciutadella volem que pugui ser una fabiolera. Si, ses meues amigues i ses dones des meu cercle social, aquelles dones amb qui més relació tenc, creiem que pot ser una fabiolera i, vist lo vist, puc dir que açò és sa majoria de dones ciutadellenques i quedar-me tan ample. Feim una votació per saber s'opinió de ses dones de Ciutadella? O ens pensam que ses cuatre col.legues amb qui feim es cafè és sa majoria???!

user Cap al futur? | Hace más de 6 años

JOSE, visc a un món en el que a les festes populars exclouen a les dones pel fet de ser dones. El poble de Ciutadella ha conservat les festes? Llavors el poble de Ciutadella exclou a més de la meitat de la seva població. Quin gran referent....

user josep | Hace más de 6 años

creec que ia cosas mes importans menorca,que perdre el tems amb un detall d´una festa de poble, si ia un prblema en conseguir que algu pugui bufar una flauta, pues es posa un reproducto de musica amb el so grabat, i s´acabat el poblema, tot aixo de segons quinas tradicions nomes son per distreura al personal de cosas mes seriosas.estem ia en el segle xxi i o en la edad de pedre.

user JOSE | Hace más de 6 años

Cap al futur, en quin món vius? Ja ho crec que hem canviat en 800 anys. Però gràcies al nostre poble de Ciutadella hem mantingut una TRADICIÓ FESTIVA (la resta de l'any segle XXI) quasi intacte com és Sant Joan. I a " Alma Mater " Si no te gusta Sant Joan, no vengas y punto.

user Venga ya | Hace más de 6 años

Y porque se discrimina a las yeguas, ellas también tienen su derecho, y a las monjas y a las mujeres que se les niega el honor de portear el cordero

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 6 años

Als qui no vulguin llegir aquest tipus de noticies, ningú els obliga a fer-ho. Si creuen que tot l'any esteim igual i xerram de lo mateix, que no entrin en aquestes noticies. Ningú els obliga. Al senyor comentarista "manumenorca" li dic que mentre ell segueixi amb el mateix tema en els seus comentaris, li puc assegurar que jo seguiré pregant per ell, perquè ho necessita... Salut!

user airon man | Hace más de 6 años

a fart no ay nada mas inportante que SANT JOAN

user pagesa | Hace más de 6 años

Jo com a ciutadellenca i dona que m'estim sant Joan pens que no a de canvia, sempre ha estat els homes que en desempenyat aquest paper ses dones en tenim d'altres que els homes no poden fer. I us deman perquè dona??, ells no tenen el mateix dret que nosaltres???

user Alma Mater | Hace más de 6 años

Es realmente grandioso leer algunos comentarios tan incoherentes que son capaces de sostener una idea y la contraria en apenas tres líneas, como hace el tal Jose. Dicho esto, ya resultáis bastante cansinos los ciutadallencs todos los años con líos y jaleos con el dichoso temita de Sant Joan. Es increíble que muchos sigan en su cerrazón mental y empeño en mantener a toda costa ciertas "tradiciones" como ellos lo llaman, que provienen de la Edad Media y que hoy en día chocan frontalmente con el más elemental y básico sentido común. ¿Cómo es posible pretender impedir en base a una más que obsoleta tradición de hace 800 años, que las mujeres por el hecho de serlo, participen de la misma forma que los hombres en unas fiestas de pueblo? Si hasta la Iglesia Católica, que es la institución más apegada a sus tradiciones, ha permitido desde hace décadas que la mujer tome parte en sus procesiones y cofradías de Semana Santa, que es lo más parecido a unas fiestas populares... ¡Por Dios!

user bè negre | Hace más de 6 años

Sí jo fos ciutadellenc i fos fabioler, per dos dies a s´any, no hauría de menester cap suplent per es dia a matí. Molt de sentiment i molt de rollo i as final es dia a matí a dormir que me fan mal es morros i ses cames. Patètic.