user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 6 años

Hi ha gent que s'hauria de documentar un poc abans de xerrar... Per un comentari que he llegit aquí, li diria que "Sa Capellana" ve de "sa capa llana" que porta es Caixer Capellà... No hi ha més ignorant que qui no vol saber... Per altre part, si començam a posar o llevar el que "a jo" no m'interessa, no tindrem les festes de Sant Joan, tindrem una altre cosa... Hi manca seny, pel meu punt de vista.

user àngela | Hace más de 6 años

Sincerament, jo, abans d'escriure de flabiols, feminisme, manobres o cultius a Nova Zelanda, intentaria escriure mínimament bé. Als tradicionalistes els aniria bé un poc d'aprenentatge, tant de català com de castellà. Vaja desastre!

user Stop politicuchos | Hace más de 6 años

Lo que faltaba, politizar las fiestas. Hala a tpc ya!

user Anacleto | Hace más de 6 años

Venga va feis comptes a veure si vorem a na Maite, sa presi des Consell i sa batlessa mes tota sa caterfa d’en aPSM MES PSOE i PP que fa una setmana mostraven sa orella a sa manifestació des dia de sa dona (amb sa qie no puc estar mes d’acord) si ara reclamen sa mateixa igualtat...... ah nooooo que això es tradició. Sou mes falses que un euro de llenya

user Mahonés | Hace más de 6 años

Mas estupidéces inútiles.Quieren estropear lo que quiere el pueblo,son las fiestas de Ciudadela,punto. Y son únicas y las mejores.Envídia de gente vulgar.

user Mary | Hace más de 6 años

Jo com a dona no veig be dones a SA Festa de sant Joan i a una protocols ,pues,respetar ,si volen surtir tienen Altres pobles ,deixin ja feministas .

user Clara | Hace más de 6 años

A sa gran majoria de dones de Ciutadella ens sembla perfecte que es mantengui sa tradició i es fabioler sigui un home, però es veu que sa democràcia i sa voluntat de sa majoria només es té en compte per segons què. Ses nostres festes tenen els seus protocols i basta en seguir-los i fer ses coses com s'han fet tradicionalment i sa majoria de ciutadellenques i ciutadellencs volem que es facin.

user Mallorquinista | Hace más de 6 años

El protocolo se puede cambiar, yo pondría una fabiolera mahonesa y que tocara el clarinete y no el fabiol

user Sisqu | Hace más de 6 años

Ciutadellenc tu m estàs imposant un mal de cap increïble amb el simple fet de llegir el teu comentari i només ets una persona i està ple de gent com tu a Ciutadella.

user Laura | Hace más de 6 años

2018 i que encara faixi mal la simple possibilitat de que una dona pugui participar (ja que la única representació femenina és la dona del caixer casat) és trist. Les dones que volem que hi pugui haver una fabiolera no discriminam a ningú, no com els comentaris masclistes que es poden llegir en aquesta notícia.