user Santjoaner!!! | Hace más de 6 años

A Cabildu,molt bona reflexio u tindriem que proposar a s,ajuntament.Are preparet pes vots negatius!! De la resta de poblacions de menorca,verdaderament obsesionats amb noltrus.

user Cabildo | Hace más de 6 años

Bon día a tothom, soc Ciutadellenc, però ni som clasista,ni mascliste ni tradicionalista voldría proposar una seria de canvis per fer un Sant Joan mes modern: 1-Els cavalls embruten molt, jo propos sa velo. 2- Es color negre dona molta calor, jo propos que els caixers puguin anar del color que vulguin, groc, verd, rosa, vermell,etc... 3- Es Be podría ser de plastic o un peluix. 4- En ves de tocar Es Jaleo, una de'n Enrique Iglesias, o La Bomba. 5- En ves de tirar avellanes a s'al.lota que ens agrada podriem tirar pilotes amb tomatigat. Son algunes prpostes molt progres i modernes supòs que agradaran molt a molta gent progre.

user JUAN | Hace más de 6 años

No soc de ciutadella pero he vingut moltisims d'anys a aquestes festes, grandisimes festes carregades d'emocions, sentiments i tambe historia molta historia. Enhorabona per triar an Lluis, el coneg i segurisim que estara a dalt de tot Tambe Sort mollte de sort pel gran Sebastia perque el poguen torna sentir un altre sant Joan, anims Sebastià le festa te necesita I gracis una vegada mes per mantenir ben vives aquestes tradicions que tant mos emocionan al sant joanes de ciutadella i de fora

user Santjoaner!!! | Hace más de 6 años

Aso es carregar!! No mus deixerau tranquils amb sa nostre festa? Cadascu que es preocupi de sa seua,que criticar em sabem tots. M,agradaria sabre cuants des qui comentau sou ciutadellenc@s.,si no es aixi sa veritat pintau poc comentant i criticant sant joan.

user yara | Hace más de 6 años

Tendría que ser tradición tirar a los machistas del caballo por Sant Joan. Quién lo patenta?Vergonya defensar una tradició machista.. es pot adaptar as segle XXI sense cap problema igual que han fet es resto de pobles!!

user josep | Hace más de 6 años

lluis en pota veix que est un machista comb la copa d´un pi, en relacio amb la comparacio que fas de las pintadas dels monuments, es mes logics que tinguin mes raso envers d´unas festes de poble, retrogrades i masclistas,i que perpetuan el clasisme entre els habitans, si tinguesim en conta a tot per que tenan molts anys d´historia. ancara aniriem descalsos i en taparrabos.

user Es Santjoaner de s’hortal | Hace más de 6 años

Molt bona elecció. Amb tot es respecte, s’al.lota que s’hi va presentar no hi pintava res.. no perquè sigui dona, sinó perquè ni si quiera es fixa a s’ajuntament.. Ha tingut es seu minut de glòria i ja està.. Sort i Ventura Ciutadellencs!!!

user Met | Hace más de 6 años

Vaig na a calos amb ell i el conec bé. Ho fara de dalt de tot. Es un Crack. Enhorabona sociu.

user Ainhoa | Hace más de 6 años

Aquests menorquins que es basen en les tradicions no representen la nostre illa, a més és molt trist que s’imposi d’una manera clara aquest masclisme. Que fes X temps es crees una tradició no vol dir que aquesta no es pugui canviar. Totes i tots hauríem de tenir els mateixos drets d’elecció a si podem o no sortir a ses festes (SIGUI ES POBLE QUE SIGUI), una crítica molt absurda és pensar que si ets d’un poble fora de Ciutadella no pots opinar. Al·lots teniu un greu problema, us heu quedat atrapats a uns quants segles enrere, si ses tradicions no canviessin encara cremarien a ses dones per ser “bruixes”!

user EMILIO | Hace más de 6 años

A pesar de la transparencia, no se ha hecho pública el Acta de la Comisión de Expertos de San Juan.