user dic | Hace más de 6 años

Montse: Potser que t´aasebentis quina és la causa que Wolrd Race no es fa a barcelona.No abandona.Alegrarse de les penes dels altres és de mala persona.

user 2000 | Hace más de 6 años

jo mateix:A veure si ho expliques bé.A la segona república si que hi va haver un cop d´estat un alçament militar perpetrat per en Franco i cia, contra la República i el govern escollit a les urnes.Va ser a partir d´aquí a on els dos bàndols van perdre els papers.Uns i altres van fer molts disbarats.Si tu prefereixes més als hereus del franquisme,pos molt bé,però no t´excusis amb el que van fer els republicans quan els altres després d´acabar el conflicte i fins el 1975 encara signaven penes de mort.

user Razonable | Hace más de 6 años

Han conseguido que la manía que no le teníamos a los catalanes, ahora sea el pan de cada día. Pero no olvidemos que son una parte de Cataluña, que hay otra parte a la que quieren separar de España que no se va a quedar quieta, y que hay toda una gran nación dispuesta a inpedirselo. Es una lucha perdida desde el comienzo. Me dá pena Cataluña. Para mí era un ejemplo de modernidad. Cuando acaben con ella será el culo del mundo.

user Pere Forneller | Hace más de 6 años

Visca sa repúblicaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user jo mateix | Hace más de 6 años

Alguns creieu que la República és la solució als problemes actuals d' Espanya. Una solució no només moral sinó material. Doncs aquest intent no és nou. Ja n ' hi ha hagut dos. En el segon intent, la República, només a Menorca, va matar al voltant de dos-centes persones A SANG FREDA. A la Mola, a Es Castell i al barco Atlante. A més de molts senyors de llocs o capellans que van ser també assassinats a la resta de l' illa. Ja sé que s' ho mereixien, 'per ser del PP'. Però a mi no m' enganyeu i us plantaré cara.

user LUIS | Hace más de 6 años

Los catalanes no indepes, los de verdad, tendréis que levantar Cataluña, ya que los indepes andan ocupados ganduleando, haciendo manifas, persiguiendo a los que no piensan como ellos y cortando carreteras.

user Montse | Hace más de 6 años

Encima de golpistas, presuntuosos. Vais a ir a la trena unos cuantos golpistas mas. Y yo disfrutaré con ello enormemente, golpistas. Por cierto la Barcelona Wolrd Race abandona Barcelona. También.

user cromapons | Hace más de 6 años

El dia 15 estaré en bcn, ese dia defenderé la libertat, la republica y gritaré contra el fascismo. Al igual que habrá muchas banderas vascas y gallegas, incluso de otros paises, me gustaria ver muchas, muchisimas banderas españolas, al lado de las esteladas, estoy seguro que muchos defendemos lo mismo, la libertad. Y tenganlo por seguro, si la Republica llega algun dia a España lo hará por Cataluña, como siempre ha sido cualquier modernizacion de este pesadumbroso pais.

user pregunto | Hace más de 6 años

joan pons: Com vols que vinguin de la Generalitat si està intevinguda per el 155? A tot arreu i veus coses rares,serà que tu mai col-labores en ajudar a ningú?

user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Jo mateix... Es veu la teva manera de pensar, dient quines forces de seguratat d'altres estats " lluitaran" a favor de Catalunya... Només ho saps aclarir a hòsties? Ets de l'"a por ellos" queda clar... En els païssos democratics s'aclareixen parlant, no? VISCA LA LLIBERTAT, VISCA LA GENT BONA