user Llorenç | Hace más de 6 años

Mai mai se li perdonarà desde España s'èxit professional que va tenir aquest estiu passat el Major Trapero, en 48 hores va tenir resolt es tema policial. Açò desde Madrid no ho han sabut ni pogut ni volgut entendre mai ; perquè els va fer quedar en ridícul policialment davant la resta del pais i bon part de l'estr........ Madrid açò no li perdonarà mai i li faran sa vida impossible.

user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. (Per ef Ffff) sí... Hi ho van evitar a Cambrils... Vols q faci demagogia com vostè... Com expliques als familiars, que el cervell fos confident nostre? Quantes explicacions va fer el ministre Zoido? I si posam medalles a Perez de los Cobos ( gran democrata afí al 23 f) per què no an Trapero i Forn. VISCA LA LLIBERTAT

user Miguel | Hace más de 6 años

Otro pringado que va a pagar por los que están de rositas por ahí...

user inde | Hace más de 6 años

Un altre ridícul a la vista!Ja està bé que hi hagi gent que s'inventi delictes on no n'hi ha. Després de que la justícia alemanya s'hagi pronunciat (també la belga i la suïssa), ja seria hora de posar a lloc aquest desgavell judicial d'uns pocs jutges. Vergonya de justícia i política espanyola. VERGONYA!

user Joan | Hace más de 6 años

Ffff haber si se entera de una vez por todas que en España no hay presos políticos, hay POLÍTICOS PRESOS por saltarse la ley por el forro!!! El siguiente político a prision.

user Ullastre | Hace más de 6 años

Visca Esquerra Republicana!!!!!!!!!!!!

user per ef Ffff | Hace más de 6 años

Medalla?. El que havien d'haver fet era EVITAR l'atemptat, fent cas als avisos de EEUU, que ja sabien i els havien avisat de que hi hauria un atemptat. Com li explicaries aixó als familiars dels morts ?

user Ullastre | Hace más de 6 años

Deberían disolver de una vez los Mozos de Escuadra porque se han comportado como un brazo armado de obediencia partidaria, renegando de su papel de fuerza del orden al servicio de la sociedad y de la legalidad constitucional.

user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Davall el meu humilt punt de vista, a aquest senyor l'hi hauriem de posar una medalla, amb una setmana els mossos van desarticular la cel.lula gihadista ( que el cervell era confident del cni) que va provocar atemptats l'agost... I sa injusticia d'aquí, l'empapela per sedició i partinença a banda armada... Espanya està espanyada... Per cert,Joan sense voler ofendre, quan dius "el siguiente" et refereixes a pres polític a presó? No? VISCA LA LLIBERTAT, VISCA LA GENT BONA

user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Açò qui ho diu... La AN, antic TOP... sense comentaris de la injusticia espanyola.. Volem separació de poders. VISCA LA LLIBERTAT