user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Així és Pablo Casado... Aquest senyor va amenaçar a Puigdemont, dient que acabaria com Companys, o an Torrent dient-l'hi que té 2 fills i per aquest camí l'haurien d'anar a veure a la garjola. Ara resulta que és un mentider compulsiu... VISCA LA GENT BONA

user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Les noves generacions del PP... Na Cifuentes, en Pablo... Amb masters sense anar a classe. En Casado a més, al currículum surt un post-grau a Harvard, quant realment va ser un curs de 4 dies al nostre estat. Uau, sa banda organitzada de mafiosos els puja ben ensenyats... Quina vergonya. Espanya està espanyada. VISCA LA LLIBERTAT, VISCA LA GENT BONA, i visca la cultura de l'esforç. Salut

user Magia | Hace más de 6 años

joder.. no sabía que era tan fácil tener un master.. ni examinarse ni ir a clase.. que chollo, así cualquiera..

user cromapons | Hace más de 6 años

La mafia te universitats pq els seus cachorros comprin els titols necesaris, no els hi fa falta anar a clase, ells mateixos han possat a un dels seus com a director, antics franquistes i nous nazis estan dins les intitucions, també tenen jutges prevaricadors i polcies corruptes i aqui aturo pq amb el que ha passat ahir, em poden acusar de terrorista per haber escrit aixó i es que vivim en plena dictadura feixista, x si algú no ho havia notat.

user Vic | Hace más de 6 años

Es un master de 1.000 euros, de pago, acceso a cualquiera; nadie toma en serio un master asi, y desde luego no hay recursos para corregir examenes, dar clases. Tanto para gente de la izquierda como derecha..Fijos haste que punto ha sido potente la propaganda de la izquierda, que se esta juzgando a dos Presidentes del gobierno Andaluz y apenas se habla de ello. Los casos de corrupcion de Andulucia ha sido entre los mas grandes de Europa. Se esta investigando la corrupcion socialista en Valencia y tampoco se habla.Pero hay un problema con el titulo de un master de pago poco serio, de una presidenta del PP, titulo del que nadie se lucró, ni causo perjucio a nadie, y no se habla de otra cosa. La prensa de la izquierda se lo esta metiendo..

user Biel Pons | Hace más de 6 años

Conclusio: O estudies o te fas del PP, que ja t'apanyaran un Master. Quina decadencia mes gran que hi ha a Espanya Consell als joves: emigrau abans de que sigui massa tard, que el futur a Espanya s'el van carragant aquests crapules sense vergonya ni decencia

user Aqui no hay quien viva | Hace más de 6 años

Hazte del PP y tendras un Master asegurado.

user credimoney | Hace más de 6 años

En algunes carreres universitàries tècniques superiors, al menys fa uns anys, donaven crèdits per jugar al mus o simplement per estar apuntat a un determinat club de tennis de Barcelona. Després d'això ja no em sorprèn res.

user Bep | Hace más de 6 años

La alcaldesa de Santander del PP también falseó su currículum académico, y no dimitió. Casi seguro que hay más políticos y de todos los colores.

user Toni bagur | Hace más de 6 años

El Se. Casado? Ha si!!! Aquell que agressiu amenaçant i sempre amb violencia verbal apuntava a que al se. Puigdemont podía acabar com Companys, es a dir afusellat. Aquell que ha dit i repetit que la Llei es Per complir-le i mostra satisfacció quan els liders catalanas son empresonats...... Ara resulta que aquest jove aprenent a cometre fraus con tants altres del PP, resulta que no va complir lareglamentación d'un curs presencial i a mes no va fer exámenes!!!!! La universitat Reí Juan Carlos FA honor al seu nombre. Enchufes. Y preferencies. Te fama guanyada de FA anys a Madrid. Es la Universitat del PP. Enchufes com en los viejos tiempos!!! Si ets dels seus ja veim con va.