user paletos | Hace más de 6 años

Que estigui inventariat per cuatre politics replegats d'esquerres no significa significa res.Aquest no son objetius,es sectarisme com sempre.

user Xuroi | Hace más de 6 años

Aques es veu que no tenen cap propietat y molt de temps lliure. Avam si els hi agradaria que pasesin per dins caseva. be, aso es be cosa de gent de Ferreries,....

user yoyoyo | Hace más de 6 años

Perque hi havia una barrera es cami public? que hi hagues pagesos que l empresin temps enrere no vol dir que fos public, simplement empraven un dret a pas. tambe dir que hi ha una persona d aquestes de sa foto que te un hort o terreny que hi ha algu public i aqui sa gent no diu res. aquets son es tipics que lu meu es meu i lu des altres es de tothom!!

user Formatge tendre | Hace más de 6 años

Gràcies, me, amb el teu comentari tan "simpàtic" has contribuït a que la notícia tingués un poc més de rellevància. Salut!

user me | Hace más de 6 años

me encanta. porque cuando veo este tipo de reinvidicaciones me suelo fijar en la foto y siempre veo lo mismo: los 50 de siempre, curiosamente suelen ser los mismos que antes eran camisetas verdes, pero que ahora no se encadenan al "nudo" que no rotonda, de alaior. además sueles fijarte en la edad, y sueles observar un màximo de 2 niños o 3 adolescentes. el resto abuelos, jubilados y algun cincuentón. màxima expressión de una sociedad joven, cosmopolita, abierta y moderna.vamos, en definitiva, que no entiendo ni porque es noticia esto.si quieren camí d'en kane, que paguen estos 50 la expropiación de su bolsillo y todos contentos.

user toni pons | Hace más de 6 años

A espanYa tenim un problema greu, i es que les lleis i alguns grups polítics (o ppandilles) defensen més la propietat privada que la pública. Fins i tot s'apropien del que és patrimoni públic.

user Joan | Hace más de 6 años

Bep, si es camí es des poble pq es va haver d'expropiar en es seu dia aqui on esta obert? una altra cosa que ja pasa com va pasar va 80 anys quan es van llevar ses barreres que ja hi havia i es va tancar amb pedreny, sa gent deixa ses barreres obertes i engronades pq no es tanquin a ses mitgeres i despues es bestià es mescla amb es des vesins

user Bep | Hace más de 6 años

Sr. sra. "Paletos" el camí està inventariat per l'Ajuntament de Ferreries, el camí és del poble, no de la propietat del lloc. Així que els "amics de lo ajeno" que diu vostè no és la gent del poble. Els tribunals decidiran.

user yo españa | Hace más de 6 años

yo por que no e ido por esa so na y no lo sabia pero si llego a encontra mas de uno va al hospital ya me tienen asta los huevo

user Paletos | Hace más de 6 años

Aquest son amics de lo ajeno.Perque no s'aclareix sa titularitat? Que antigament s'emprava no vol dir que sigui public.