user Catalibans | Hace más de 6 años

S'origen de mos movem,sa fundacio,etc....es sa imposició des catala i perdre personal des serveis sanitaris.Es victimisme vostro es una hipocresia,no defensau ses variants des menorqui i rallar de identitat será sa vostra no de sa majoria.,

user Això és així | Hace más de 6 años

Simplement he utilitzat una expressió utilitzada a la cultura popular illenca que diuen defensar, però que probablement no coneixen, com no pot ser d'una altra manera. De tota manera, després de llegir el comentari d'en Bep, crec que té raó i, per tant, vull demanar disculpes a tots els culs i a la merda, per si s'han sentit insultats en comparar-los amb aquestes organitzacions. Després de tot, ens són molt útils a tots i no es mereixen la comparació.

user Somjomateix | Hace más de 6 años

Patetico, o sea, teneis crisis en vuestras "filas" y la culpa es de los catalanistas .....sí claro, sí Bep, com pot criticar i dir groller a qualcú i superar-lo en el mateix comentari? Diu molt de vosté (i ni he insultat ni he estat groller)

user Patético | Hace más de 6 años

Sa crisis es sa creada per es catalibans....

user cromapons | Hace más de 6 años

Jo pens que el conflicte es pels doblers.

user I les llistes d'espera??? | Hace más de 6 años

Perquè "No es mouen" per les llistes d'espera??? No els preocupa la sanitat, els preocupa la política!

user Pere | Hace más de 6 años

odio a tot lo català. catalanofobia al extrem...........patètic

user Be Negre | Hace más de 6 años

Zapatero a tus Zapatos Ursulita

user Paula | Hace más de 6 años

Me pareix una vertadera llàstima que una entitat tan reconeguda com Sa Fundació Jaume III se vegi involucrada en aquests desagradables fets per culpa de s'actual directiva. Lo que no se pot fer, i per lo vist així ho estan fent sa directiva, és olvidar-se des vertaders acometuts per sa qual se va crear sa fundació, que no són altres que sa defensa des mallorquí sense entrar en confrontacions polítics. Però se veu que n'hi ha, i així ho estan demostrant es fets que van sortint darrerament a s'opinió publica, que amb tal d'assegurar-se un suculent i abusiu sou s'aferren a lo que siguí sense importar-los es resultats provocant fins i tot sa dimissió des propis fundadors. Així que alerta, sa culpa no és de sa Fundació en si, sa culpa és de s'actual directiva.

user Bep | Hace más de 6 años

Vaja comentari groller es signat "Això és així", presumeix de "llengua i cultura" però no té ni sa més elemental educació. Lo que ell pràctica amb "s'exemple" i de lo únic que pot donar lliçons és de mala educació.