user Ciutada | Hace más de 5 años

República Argentina,Ruiz y Pablo, Carrer del Bisbe Juano,están destrusats no es por circular de aquesta manera.A Cala Blanca sa cabina de telefono esta plena de rovell i es vidre romput.Es un greu perill, perfavor que pasi algun responsable. Molt mala imatge.

user manumenorca | Hace más de 5 años

... aún me acuerdo de cuando circulando de noche la GC nos sacó de la carretera porque venía a toda pastilla el convoy con la reina a inaugurar el teatro... ¿cuánto hace de aquello ya?... sigo pensando que hay una mano negra que intenta que Ciutadella sólo pueda ofrecer escena a través del teatro de Sant Miquel, confesional, y del teatro Calós, de los salesianos... qué casualidad, curioso...

user Burinaaaau | Hace más de 5 años

Me fa gracia tots es negatius que tenc.. Sii tenc tota sa rao del monn.. Claar que m'hos queixam que no fan res.. Perque es tindria que fer es novembre no s'abril que vivim des turisme...

user nascut el 43 | Hace más de 5 años

La reina Sofía ya ignauguró una vez, un día de invierno menorquín. Despues un poco de funcionamiento, y otra vez obras, con final, si, pero....incompletas y por tanto sin poder utilizarlo, con un presupuesto y un proyecto que no era completo. Y ahora, cuando acaben estas, será el tercer final de obras de "remodelación y mejora" en pocos años. Hago votos para unos cuantos ciudadelanos debuena voluntad y de forma gratuita y desinteresada aclaren al resto de la gen te de Menorca, de esa posible o aparente mala administración y mala redacción de proyectos.

user Escarxells a sa vorera | Hace más de 5 años

Asò de sa pifia des Teatre vé d’antic. Perqué sa qui era Concejala de Cultura aquell temps sa Ex-presidenta Maite Ripoll va triar un Arquitecte inexpert sí i del tot en Teatres però amb es mérit de ser de sa seua branca ideològica...demaneu-hó... idò d’ací va venir es desastre des Born que tenim...norabona Maite un altre empestifada com sa de sa carretera i van?

user Paquito | Hace más de 5 años

Que fácil es gastar el dinero del contribuyente y cuando se acaba pedir más, y total ¿para qué? Si los jubilados y pensionistas no tenemos liquidez para comprar tickets y además, comedias, festivales, charlas y conferencias con tantos partidos políticos y políticos como los que tenemos vamos hartos de tanto teatro, comedias, literatura barata, circo, payasadas, monólogos, lucha libre, y todo un exquisito elenco de tramoyistas que no se ganan lo que representan. Tot un pou sense fons y a vivir.

user Burinau | Hace más de 5 años

I aso una altre culpaa des canvii climatic ses platges de cada vegada son mes petites.. I no ho solucionen avaam duiss 2 camions des molls de arena a cada platjaa i vorieu com estan com sempre sinos ja vus dic amb 20 anys no i quedaa cap platja

user Burinau | Hace más de 5 años

I podria seguir i no acabar maii.. Sa font des pins leu vista oberta maii?? Tenvas a qualsevol poble o ciutat i ses fonts estan obertes tot precios.. Es teatre ni l'han obert i ja es tenen que fer obres?? Es carrer mallorca totes ses retgoles s'aixequennn.. I veus sa propaganda que fan de menorca de macarella i de per tot i semblaa que bonuu.. Que viatges al pais de nunca jamass... I nomes hi ha obres, sunya, impediments pee tott. Ara per remetero sa ecotasa ja me diras de que serveix aso.. Ahhhh I VOLEN TURISMEE DE CALITATTT!! pero per sant joan deixen venir a 30.000 fillets que venen amb es coc de ca seua i dormen enmig des carrer jajajajjaaja brutal..

user Panxeta | Hace más de 5 años

@Borinau, fa gràcia que fins ara tothom es queixava que no es feia res a Ciutadella, i ara que fan us queixau també? Sembla mentida com sou els ciutadellencs, maaaaaai fan ses coses bé per voltros! Si fessiu pinya com a altres pobles potser us aniria molt millor, només esteis contents per Sant Joan! Hi ho dic amb tot es carinyo del món, que som mig de Ponent jo...

user Borinau | Hace más de 5 años

FAAA VERGONYAAA TOOOOOT!!! ALMENYS CIUTADELLAA... quin desastre deuu meuu ple dee carrerss tancaaatsss i es qui no estan tancatss amb uns clototss que hi deixes mig cotxee.. Es increiblee es carrer mallorca una empasta es plaa faa penaa.. Es cami de bax sa paret es enterra.. De dever com trobauu que vee es turismee?? Perque jo no pagaria un duruu per venir aquii no hi ha res a veure tot cau o penja.. Heeu tingut tot s'hivern i ara tot a la deveres es una vergonyaaaaaaaa a macarella amb bus a favaritx amb buuss voleeeuu quedar sense turismee o quee? Perque es lo que esteis cercant.. I despres diuen que menorca es com el caribe jajajaja esta a anys llumm deu meuu..