user josep | Hace más de 6 años

ma dona la impresio que si no portan politics d´altres paisos, no te solusio, als autoctonos no donan mes de si.

user clots i bonys | Hace más de 6 años

Es curios cap foto des politics a sa platja...es veu que s'objectiu es arribar a nes Parking....es camint de sa platja tan es....!!

user armandorampes | Hace más de 6 años

Molt bona iniciativa des del Consell!! És necessari per evitar el caos.

user Xec | Hace más de 6 años

Dani, així seria de ben segur si tinguéssim es finançament que mereixem i que ens guanyam amb els imposts que pagam i aportam. Però s'Estat sempre troba que mos en sobren, que podem viure ben bé pagant es bus a Macarella i moltes altres coses que en realitat tenim més que pagades. N'hi ha que es pensen que els AVEs de Villa arriba a Villa abajo surten gratis, que ses indemnitzacions a Florentino Pérez surten gratis, que els rescats d'autopistes surten gratis, que les ajudes a estudiants a altres bandes surten gratis. No, tot açò costa as menorquins serveis de sanitat, serveis de transport, inversions en energies renovables, inversions en indústria i desenvolupament, inversions en educació, etc etc.Es menorquins pagaran la meitat, i sí, haurien de pagar no res, però allà on som açò és fer cartes as reis. Supòs que si es veu que pot ser sostenible amb un preu molt més baix, l'any qui ve així ho serà. Ara, si hi hagués qualcú que trobés propostes alternatives reals, estaria molt bé.

user Bep | Hace más de 6 años

Es voler solucionar un problema farà que n'hi hagi altres (Son Saura, Cala en Turqueta, Es Talaier....).

user A M.M | Hace más de 6 años

No tendras mas votos porque escribas por aqui a lo buenismo....santo.... Te veen el plumero a Kilometros...

user Que risa | Hace más de 6 años

Y se a habilitado parquin para los coches ?porque los que cojan el bus irán en coche para cogerlo y si no lo recuerdo mal en el aparcamiento (ilegal)de la playa había unos 300coches. Tenemos uno lo bastante grande para ellos?y si van andando desde cala Galeana donde los dejaran porque ya no caben ahora y despues...... Tiempo al tiempo

user Dani | Hace más de 6 años

Amb sa targeta de transport hauria de ser gratis per es menorquins!! Sino... sempre mos quedarà deixar es cotxo a Cala Galdana i nar-hi a peu amb un passeig de mitja horeta!

user K-bildu | Hace más de 6 años

Farà falta un temps d'adaptació, revisar rutes, horaris i freqüències... Però crec que al final serà un èxit.Aquelles carreteres rurals, no estan preparades pel volum de trànsit que supotaven, i pens, a mode particular, que no es deurien ampliar, si volem conservar el paissatge i l'entorn rural de Menorca. No es tracta tan sols dels metres de terreny a expropiar, una carretera ample incrementaria la velocitat dels vehicles, despréd es necessitarien més aparcaments... i al final acabaríem com han acabat altres llocs, plens de ciment i asfalt.Esper que amb el temps es pugui perfeccionar, i sigui una solució pràctica.

user Maria | Hace más de 6 años

Me parece vergonzoso.Macarella no es una cala privada ,una familia con dos hijos pongo mi ejemplo ha de pagar 32 euros por pasar un día de playa...Si eres de la isla pagas menos pero y los que no somos de la isla pero tenemos casa allí y pagamos nuestros impuestos como todos ellos también tenemos que pagar más?Lo mejor sería que todo el que quiera visitar cala Macarella se de un paseito desde cala Galdana y el autobús se vaya paseando vacío.